Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaaaappppa

tttteeeessstttt ciążowy

Polecane posty

Gość klaaaaappppa

Jeżeli 2 grudnia doszło do stosunku bez zabezpieczenia a 17 test wyszedł negatywny to można wierzyć w taki wynik czy jeszcze nie.

Gość Halo halo franku
Można;) niektore testy wykruja nawet 3dniowa ciąze :)

Gość klaaaaappppa
Na ulotce było napisane że 6 dniową. Tylko że czytałam gdzieś tu na forum, że zagnieżdżenie nawet 12 dni może trwać, a to 6 dni od zagnieżdżenia dopiero wykryje. I tak się dręczę cały czas. Miesiączki mam nieregularne także już całkiem nie wiem.

Gość Halo halo franku
Ja tez w tym miesiacu tak miałam :) ostatn ores miałam 13 listopada i teraz własnie czekam na nastepny..robiłam w poniedziałek testy i oba wyszły negatywnie wczoraj dostałam recepte na tabsy i chyba od jutra albo od niedzieli zacznę brać boo wtedy mi chyba okres wypadnie.,..także nie panikuj;) moge sie zalozyc ze niedługo dostaniesz okresu i strach minie :) zwłaszcza ze masz nieregularne cykle :)

Gość klaaaaappppa
To ty masz gorzej, ja miałam ostatnio 21. tylko że ja mam takie wahania 27-36 dni i wiem że nie powinnam się aż tak stresować, ale w łeb i tak dostaję. Dobrze że na Ciebie akurat trafiłam a nie na mądralę która już by mi dzidzi gratulowała

Gość Halo halo franku
Spoko mjaonez nie bedzie żadnego dziecka :) ale zabezpieczaliście sie ?? Bo ja od roku uprawialam stosunek przerywany i czasem z prezerwatywa i jakoś nie wpadlam ani razu mimo ze jak to nazwałas "niektore madrale" stąd mi gratulowały dzidziusia :)

Gość Halo halo franku
AAaaaa nie doczytałam sory ....no skoro bez zabezpieczenia to znaczy ze skonczył w Tobie czy jednak na zewnątrz ??

Gość klaaaaappppa
ja mam już dwójkę, planowanych jak by co. Zabezpieczałam się w identyczny sposób jak Ty, bo tabletki żadne mi nie odpowiadają. A tego feralnego dnia pieprzona guma pękła. To był 11 dzień cyklu.

Gość Halo halo franku
Ale ja miałam dokladnie tak samo tyle ze ten feralny dzien u mnie to był 14 dzien cyklu wiec byłam narazona bardziej niż Ty na zajście a jakoś nie jestem w ciązy :) spokojnie zrób test jeszcze raz jutro tylko z rana bo wtedy jest wiarygodniejszy niz o innej porze. Ale jak dla mnie to nie zaszłaś :)

Gość klaaaaappppa
a to jestem prawie spokojna:) Spadam bo idziemy na zakupy. Pa pa.

Gość klllllaaaapa
macie coś na ten temat jeszcze do ;powiedzenia???

Gość ktosgdziesjakos
ja mam pytanie czy test wykonany 6tyg.po stosunku jest wiarygodny na 100%?