Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosc...

glosny sasiad czy ktos mial sytuacje?

Polecane posty

Gość mam tego dosc...

czy ktos mial sytuacje, ze wzywal straz/ policje na b. glosnego i natretnego sasiada? napiszcie czy to cos dalo...

na mnie wzywali :-( A nie mieszkam w bloku ,żeby było jasne.... i w promieniu 200 m nikt nie mieszka , ale stwierdził "miły" sąsiad ,że za głośno na imieninach było :-0

Gość Sarka-farka
No i dobrze , ludzie po to płacą podatki żeby spać w spokoju.

Gość diskodupa
jednorazowo dało. następnej nocy było dalej to samo i tak w kółko wzywaliśmy z sąsiadami policję. na mnie też raz donieśli, ale ja to zasłużyłam i się poprawiłam :D

:-P Tylko jak policja przyjechała , to pośmiali się z sąsiada i podjechali go pouczyć kiedy wzywa się "władzę" :-P :-D :-D niezły ubaw miałam :-P

Gość mam tego dosc...
najchetniej bym sie zamurowala, wyciszyla caly dom nie wiem co jeszcze/// nienawidze jak ktos zatruwa zycie innym !

Gość electropop
do mnie też raz wezwali, ale sąsiad nie wziął pod uwagę, że jeden z tych policjantów to mój kolega, więc i oni się z pół godziny na imprezie wybawili, a potem opierdolili sąsiada, że im dupę zawracał :D ogólnie wezwanie powinno pomóc, ale jak ktoś leje na policję to i oni gówno zdziałają. zamuruj się :D