Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda20_

drobne zmarszczki jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość mloda20_

mam pierwsze drobne zmarszczki pod oczami, gdyby nie masa problemow i smutkow ktore przezylam, moze jeszcze by ich nie bylo jaka rada dla 20 latki by pozbyc sie takich zmarszczek? zeby nie pogorszyc stanu oczywiscie, jakis lekki delikatny krem co polecacie? czego same uzywacie?

Gość jak ta lalalalalala
moza zacznij cwiczyc rytualy tybetanskie ;)

Gość kremy to sciema
przede wszystkim woda i sen

Gość katrem799
A ja uwazam ze nie ściama z tym snem tylko to prawda.Jednak juz w pewnym wieku nawet sen nie jest wystarczajacy i jak sie okazuje musimy my kobiety sięgac po zdecydowanie pewniejsze i sprawdzone metody jak chociazby medycyna estetyczna.Ostatnio takim popularnym zabiegiem jest osocze bogatopłytkowe(Proteal) jesli chodzi własnie o wypełnienie drobnych zmarszczek.Wiec warto taka ewentualnośc równiez wziąc pod uwage.

Gość słodka_pszczółka
A ja uwazam ze w wieku 20 lat własnie mozna miec zmarszczki.Oczywiscie sa to takie pewnie mimiczne,ale moga byc widoczne,zwłaszcza jesli jeszcze mamy skłonnosci genetyczne.Tylko tu bez sensu jest iśc w botoks.Ja bym spróbowała moze z z serum zelowym Hydraplus,który działa nawilzajaco na skóre głowy ale tez i spłyca zmarszczki.

Gość słłwakka
Na pewno ten krem może się okazać strzałem w 10tkę http://www.nantes.pl/seria-lift.html zwłaszcza jeśli szukacie dla siebie tego iedealnego działającego skutecznie na zmarszczki.

Gość Hej hej hej hej 25
kup kwas hialuronowy i dodawaj go do kremu. Powinien wygładzić te zmarszczki. Smaruj dwa razy dziennie.

Gość Hej hej hej hej 25
ups, nie zauważyłam, że to stary temat.

Gość lajlajlaj2
Stary temat, ale zmarszczki też sa stare jak świat i niestety zawsze kobiety będą z nimi walczyły. Ale na szczescie jest tez gotowe rozwiązanie jak sobie skutecznie z nimi poradzić. A mianowicie od srodka poprzez własciwą kurację suplementami. Ja znam jedna z nich - to Collagen Noble Health. Efekty sa juz po 3 mc i naprawde małe zmarszczki zostaja wygładzone.

Gość agggoska
Zgadzam sie z Tobą. Sama tez jestem w trakcie takiej kuracji, i juz po pierwszym miesiącu przyjmowania widać swietne efekty na skórze.

Gość anastazzzzja
Mysle ze to bardzo dobry pomysł i na pewno wzmocnimy to również i odpowiednimi kremami do twarzy. Na pewno nasza skóra odwdzięczy sie nam pieknem.

Gość dariowsska
Ja teraz tez w lato mam zamiar stosowac taką suplementacje. Człowiek jednak na efekty działania kremu moze czekac i czekac... A tu od razu dzieki działaniu od srodka efekty bedą lepsze.

Gość akssamitka
Dlatego własnie zeby jeszcze bardziej sprawić aby krem działał skuteczniej warto jest zaczać przyjmowac odpowiednie suplementy jak Anti Age My Wrinkle Control 30+ Efekty sa rewelacyjne.

Gość delllicja2
MYsle ze tutaj na pewno własnie jesli zastosujemy dobry krem i takie suplementy to od razu zobaczymy swietne efekty i bedziemy miały gladką i dobrze nawilżoną skóre.

Gość gość
Polecam suplementacje kolagenem (najlepiej rybim) i kwasem hialuronowym. Te dwa czynniki odpowiadają za wygląd naszej skóry jej nawilżenie oraz gładkość. Uzupełniając niedobory ww składników zapobiegniemy zmarszczkom i poprawimy nawilżenie i koloryt skóry. Fajny skład ma Collagen Noble Health. Oprócz powyższych składników ma jeszcze witaminę C E selen cynk.

Gość gość
zapuść sobie koński ogon i mocno ściągaj kokardę albo gumke

Gość gość
hahahahahahahahahahahaha! dobre!!!

Gość gość
Mysle ze tutaj na pewno Collagen Noble Health bedzie tez dobrym rozwiazaniem. U mnie po 3mc przyjmowania skora widocznie sie ujędrniła.

Gość gość
Przez jaki okres czasu w ogóle trzeba przyjmować takie suplementy ? Mozna nawet przez pół roku ?

Gość gość
No nie zgodze sie do końca. Ja po 3mc kuracji Collagenem widze swietne efekty- i moge smiało powiedziec ze sa lepsze od kremów.

Gość SAME REKLAMY
ja pierdziele odgrzebują stare tematy żeby reklamy spam wpierdzielać :O

Gość gość
No własnie, sama podłącze się pod to pytanie, który Kolagen będzie najlepszy ? Gdzie kupować na allegro, czy w drogeriach internetowych ? Co polecacie ?

Gość gość
Co do ujędrniania skóry twarzy to ja mogę polecić kuracje kolagenem naturalnym Medica. Ja kupiłam go akurat w na aliness.pl i naprawde już po 2 tygodniach zauwazyłam róznice.

Gość gość
Tutaj musze sie zgodzić z Wami dziewczyny ze jednak własnie najlepiej jest zadbac o to zeby oprócz skutecznych kosmetyków tez zadbac o skóre od wewnątrz. I tu własnie doskonałym sposobem na piękną i jędrną skorę jest Kolagen Naturalny Medica. 2 kapsułki dziennie przez 3 mc dadzą naprawde rewelacyjne efekty na naszej skórze.

Gość gość
Jeśli krem i domowe sposoby, maseczki nie dadzą rady to mogę polecić wypełnienie kwasem http://www.techderm.pl . Takie zabiegi nie są aż tak drogie, a efekt masz gwarantowany.