Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniakalna maniaczka

szczepienie po terminie, ktos mi odpowie????

Polecane posty

na pewno nie od przytulenia,na cos jest uczulony chyba ale nie moge zajarzyc jeszcze na co,chociaz nie ma ich duzo i nie czesto pearlineee!kontroluj sytuacje,trzymaj reke na pulsie heheheheja tez caly czas w temacie:)

Gość pearlineee
lek 1 kiedys postawiła i nie pomogło;););)

Gość dziwna sprawa
ok dziekuje za odpowiedz.

Gość dziwna sprawa
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam ,bo teraz sa banki bezogniowe.

Gość pearlineeee
zaraz sprawdzimy na innym forum:)

mi n dlatego ze u takich maluchów narządy wew.min serce lezy bardzo blisko ściany klatki piersiowej a bańki mają wywoływac przekrwienie bierna w tych narządach-więc niebazpieczne. zanim definitywnie stwierdzisz ze odrawdzam bo raz zastowowałam i nie pomnogło to moze zapytaj-po co mącić.

Gość pearlineee
bo ma po pierwsze za delkiatną skókre i mogła by popekać:) a ja mam szybszy internet chyba:)

bezogniowe dzialają dokładnie tak samo jak "tradycyjne " tylko mechanizm wytworzenia podcisnienia jest inny.

tak seeeeeeeeeee mysle ze lekarz powinien wiedziec dlaczego nie ,jakie sa przeciwskazania,to ze nie to juz wiem ale dlaczego?chyba trzeba wejsc w google hehe

Gość pearlineee
ocho ktos poważny nam sie trafił:)

to nie wada-założe sie ze dyskutujemy o powaznych rzeczach w kwestii zdrowia waszych pociech? czyż nie? A poczucie humoru mam na swoim miejscu.

Gość pearlineeee
ach ta neostrada....:)

Gość llllllllllllsssss
lek med1 dziwię ci sie,że jeszcze chce ci sie z nimi gadać.Najpierw ktos pyta a potem błazna z siebie robi:o ja korzystam z twoich porad na innym temacie.Sprawdzałam co mówisz wielokrotnie u mojego pediatry.Daj sobie spokóa a błazny niech błaznują:) pozdrawiam

Gość pearlineeee
wiesz o zdrowiu mojego dziecka poważnie to ja rozmawiam w gabinecie pediatry. A tutaj możemy pożartować:) Czyż nie?

nie wszyscy mają to szczecie niektórzy tu szukają rady -chcesz zartowac -nie mam nic przeciwko temu choć piszę tu w zupełnie innym celu .

Gość pearlineee
dobrze ze cie mamy:)

Gość pearlineee
i nawet ta wyżej ci nie wierzy bo cie sprawdza u pediatry;)

a co powiesz na takie podejście jak moje- mam dwulatnią córeczkę i za radą profesorów akademickich nie szczepię dziecka na nic. Mała zaszczepiona była w szpitalu, potem pierwsze szczepienie skojarzone i przerwa. W styczniu zaczynamy cały plan szczepień. Pediatra, który prowadzi moją córeczkę również nie jest zwolennikiem szczepień obowiązkowych przed 2 rokiem życia. Jestem ciekawa Twojej opini na ten temat :D byłabym wdzięczna :)

Gość dziwna sprawa
To moze zapytam jeszcze jak pomoc dziecku gdy dostanie napadu kaszlu jakis domowy sposob? powiesilam mokre reczniki na lozeczku,okno jest otwatre,kaloryfery nie grzeja.Co jeszcze? boje sie tej nocy.

llllllllsssssss,czy Ty jestes blaznem????????Bo sie wkurzylam,my nie obrazamy a Ty od razu,wyluzuj kochana,Wyluzuj!!!!!