Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarno slodyczy

Mam faceta murzyna, moi rodzice tego nie akceptuja...

Polecane posty

Gość ziarno slodyczy

Mam faceta,ktory jest z Nigerii, przyjechal tutaj 4 lata temu. jestesmy razem od ponad roku, jednak moi rodzice nie chca go nawet poznac bo jest 'czarny'..... jakakowliek wzmianek o nim komentuja milczeniem albo zmieniaja temam...o robic? ktos tak ma? ja chce za niego wyjsc ,ale chce zeby moi rodzice go zaakceptowali...

Gość chyba sama go nie
akceptujesz tzn koloru skory skoro piszesz o nim murzyn czy czarny... Porozmawiaj z rodzicami powiedz co do niego czujesz i ze to ze ma ciemna skore nie swiadczy o tym jakim jest czlowiekiem.. Powodzenia

Gość bardzo rozsadna
a ja powiem tak, daj sobie jeszcze dwa lata z nim, i potem o slubie pomyslisz, w tym czasie szydlo wyjdzie z worka :P mozna zyc ze soba i bez slubu, po co ci od razu ten slub ????

Gość jjjjjjjjjjjjjg
a wyobrazasz sobie ,twoje dziecko bedzie murzynem. Twoj ojciec idzie z wnukiem na spacer a tam znajomy mu powie ale podobny do ..dziadka...

- Podobna do Jaska jak dwie krople wody. - Jakby ja byl bleszczaty na oba oczy, to moze bym uwierzyl. :-)

Gość popieram zdrowy rozsadek
pomieszkaj z nim troche, daj sobie pare lat i dopiero potem zdecyduj o slubie. niewazne czy jest czarny czy bialy rok znajomosci ii slub to troche za szybko. do tego nie jest z Europy wiec moga was wykonczyc roznice kulturowe. po co marnowac sobie zycie? da sie poznac rodzicom, to sa wieksze szanse ze go zaakceptuja i nie bedziesz musiala wybierac albo albo. poza tym ostroznosci nigdy za wiele. osobiscie nie jestem fanka ciemnoskorych facetow - znalam kilku, pracowalam z nimi i tylko 1 byl w miare normalny. nie badz naiwna - wielu z nich zrobi wszystko zeby miec biala dziewczyne i na Twoim miejscu sprawdzilabym czy cie naprawde kocha czy tez chodzi mu tylko o Twoj kolor skory, awans spoleczny lub wize do GB.

Gość polecam film lub ksiazke
pt "Biala Masajka" zanim podejmiesz decyzje na cale zycie.