Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxxiorr

co to może być, pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość maxxiorr

Miałam typowa grzybice - swedzenie, pieczenie, białeserowate uplawy. Brałam leki, masci, probiotyk. W sumie 3 razy powtarzałam kuracje. Od dłuzszego czasu mam tylko jakby biały nalot na bieliźnie, taki gęsty, nieprzezroczysty ale naprawde małe ilości. Zero swedzenia, zadnych orzeków itp. Nic. NIe wiem czy to dalej grzybica??? ----Zrobiłąm wymaz -(opis w skrócie) flory patogennej -brak, drożdzy i grzybów - brak, hodowla jałowa.---- Ale mam nadal takie ciut białawe nigdy tego nie miałam! Nigdy. Denerwuje mnie to. pomocy doradzcie

Gość varaaaao
też raz miałam grzybice i kilka razy po tym przydarzało mi się ze miała taka gęstą białawą wydzielinę która znikała i nie było żadnych innych objaw. Jak byłam u gina to po badaniu stwierdził że wszystko w porządku i nawrotu nie widzi.

Gość karoolek...
hodowla jałowa !! masz odpowiedz

Gość maxxiorr
karoolek----ale ta wydzielina (choć niewielka) jest biała! gęstawa... :O to niejest chyba w porzadku......... denerwuje mnie to, widac na ciemnej bieliźnie, krepuje mnie to :O

Gość ann//
Kazda kobieta ma taka wydzieline która zmienia sie w róznych dniach cyklu. Jezeli nic nie piecze, nie swędzi to taka wydzielina jest normalna!!!! Jezeli jestes jeszcze młoda to po prostu dojrzewasz i twój organizm moze róznie reagowac a cykle moga wygladac inaczej niz kiedys. To ze dawniej nie miałas takiej wydzieliny nie oznacza ze teraz swiadczy ona o czyms złym. Szczególnie ze wyniki masz ok

Gość maxxiorr
mam 29 lat, biore tabletki, nigdy nie miałam takiej wydzieliny!! walsnei o to chodzi... pojawiła sie po tym leczeniu... wynik niby OK ale ten biały slad mnie denerwuje :O Wczesniej nie miałam nic :( czyścutko....chce tak znowu mieć ...

Gość ann//
To chyba nie jest normalne ze kobieta wogule nie ma zadnej wydzieliny?! Tak czy siak kobito zasuwaj do lekarza jak masz jakies watpliwosci bo na forum to raczej nikt ci nie postawi diagnozy

Gość maxxiorr
przeczytaj,,,byłam,,,zrobiłam wynaz...nie mam innych objawów niż ta niewielka ilość białej wydzieliny... :(

Gość ann//
No to czego jeszcze chcesz??? A powiedziałas lekarzowi o tej wydzielinie??

Gość maxxiorr
tak! :O przeciez mnie widział, badał....kazał zrobić ten wymaz kazał mi pić dużo jogurtów, brac probiotyk... czy to moze przejść?? zadna z was tak nie miała?? martwie sie troche tym :(

to bierz ten probiotyk, jedz jogurty... może trzeba czasu zeby przywrócić odpowiedni stan ph... bo chyb ato zostało naruszone po leczeniu A jak nie masz innych objawów to wyluzuj bardziej ;) moze za bardzo się przejmujesz i dopatrujesz? ;)