Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

No dobra, tak jak obiecalam - zaczynam impreze, ktos chetny?

Polecane posty

Gość kasia2020
Haha, mocne :) To może... Hymm... Dostosuję się ;) Byl temat nie był zbyt mądry bo po matrini i o godzinie 20 trudno mi się już myśli. haha

Gość kasia2020
Osz, ty! Świntuszku!

:D:D ale mi usb nie dziala i nie dam rady przekopiowac na kompa:D a tak na chwilke odbiegajac od tematu, czy ktos z ewas zna sie na komputerach ale od strony technicznej calkowicie?

Gość kasia2020
Może coś innego niż tak piersi? Albo...

Gość kasia2020
Ja tak średnio na jeża, ale mów!

Gość kasia2020
Nie miałam na myśli nić niekulturalnego ;)

procesor: PROCESOR AMD PHENOM 8450 BOX TRIPLE CORE(AM2+,95W,65NM) płyta główna: ASUS M3A78 AMD 770 Socket AM2+ (PCX/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR2) karta graficzna: ASUS ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3/256bit TV/DVI PCI-E (625/1986) ram: GOODRAM DDR2 4096MB PC800 DUAL 2 x 2048 CL5 zasilacz: ZASILACZ AMACROX WARRIOR 400W BOX dysk twardy: HDD SEAGATE 500GB ST3500320AS SATA II 32MB 3+2 LATA napęd: DVD-REC ASUS DRW-20B1LT CZARNY LightScribe SATA BULK obudowa: OBUDOWA ASUS TA-863 (CZARNA) :D czy to obra maszyna?:D:D

Gość to jest skutek
Motzna maszyna ale wolałbym dwa fajne cycuszki :) od biedy może być sześć średnich :classic_cool: nie koniecznie przez usb :D

Gość to jest skutek
nie wiem czy nie lepiej byłoby kupić coś na intelu ale płytka jest niezła tylko że droga. a AMD ma problemy ze zdobyciem rynku. Jeśli ktos nie gra to można zrezygnować z karty graficznej i kupić płytkę asusa z grafiką na amd 780g całkiem niezłe są stare płyty intela na 965 prawie wale nie róznią się od tych nowych p35 czy p43 :classic_cool:

Gość kasia2020
Maszyna średnia. Za tę kasę kupisz lepszą napewno. Procesor i płyta główna niezbyt. Lepiej Intel Core Duo.Z RAM troszkę słabiutko. Pokaż www tego kompa - ze sklepu :)

Gość kasia2020
Karta graficzna, zależy jak dla kogo i jakie ma się wymagania do niej.

Gość to jest skutek
Czy Core2Duo jest znacznie lepszy to tego nie wiem :) zależy do czego, teoretycznie tak ale praktycznie to bywa różnie. http://allegro.pl/item504109979_promocja_thermaltake_swing_vb6000sws_z_oknem.html mogłaby być taka obudowa bo niby badziej firmowa . te nowsze płytki asusa pozwalają na korzystanie z internetu bez systemu operacjynego bo jest wbudowany tam taki mały linux w pamięci flash :classic_cool: A odnośnie płyt to specjalnie sprawdzałem i wychodziło że nowa płyta pod intela np na p35 i to taka lepsza nic a nic nie jest szybsza od starutkiej opartej na 965

o matko, ja nie wiem co to za sklep, kumpel przyslaal mi mejlem takie parametry. poza tym nie zrozumialam ani jednego slowa, z tego, co napisalas poza LEPSZY;) nie znam sie totalnie na kompach, a facet powiedzial, ze to dobry sprzet. ale chce sie pradzic bo wiadomo, ze on chce sprzedac swoj towar. myslicie, ze niewarto? chce 2300 za ten sprzet.

Gość kasia2020
Trafisz lepiej :) Zależy po co ci ten komp. Jesli korzystać z neta, Worda i Kafe i naszej-klasy, to może być :) Jeżeli grać w najnowsze gry to będzie kiepsko :)

Gość to jest skutek
Właściwie to lepiej byłoby brać jakiegoś intela bo ma mniejszą moc 65W (core2duo) lub jakieś mniej prądożerne amd

Gość kasia2020
A facet na kompie się nie zna? Nie chcę decydować zbytnio ani nic mówić, bo też profesionalistką to nie jestem. Może mąż/chłopak niech oceni :) Bo 2 tys. to troszkę kasy:)

Gość kasia2020
Przepraszam Was Kobiety i Mężczyźni, ale idę i życzę Wam dobrej nocki oraz ciepłych, wesołych i rodzinnych świąt. Idę teraz wykąpać dziecko, nakarmić, uśpić , sama się wykąpać i ogladnę dobie TV - najprawdopodobniej Kevin albo coś na TVN Style :) Dobranoc. Miło było :)

Gość to jest skutek
Żadne media markt !! ani mi się waż :) opłacałoby się core2duo e5200 i jakaś płytka tania nawet na p965 albo p35 ew jeśli koniecznie amd to Athlon 7750 i to co wymieniłaś

Gość to jest skutek
zaczełaś gadać o komputerach to znikły wszystkie kobitki :) i nie ma już cycków 😭 ale jeśli miałbym coś doradzić to: 1. zasilacz: min. Amacrox 400 Wariorr albo MC-350 (nie taniej niz 120zł) 2. Ram : DDR2 800 4GB Kingston (lub inne lepsze) 3. procesor : Core2duo e5200 4. płyta główna (jeszcze nie wiem) 5. dysk: seagate (ten który został podany powyżej) 6. obudowa wedle uznania 7. nagrywarka