Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

PROBLEM

Polecane posty

od dziecka mam problem z palcami u nog.. teraz mam 17 lat chcialabym sobie zalozyć jakieś ladne sandałki na wesele ale nie da rady;/ mam brzydkie palce... dziwne takie ten pierwszy to jest duzy a reszta to takie malutkie jak u dziecka:/ tragedia:/ nie wiem jak sobie z tym poradzic..

każdy ma jakieś wady i kompleksy. grunt to je ukryć. a jest wiele ślicznych butów z zakrytymi palcami;)

Gość na wszystko
Ktoś ci cos wmowil. Sorry, ale popatrz po stopach... wg mnie nie ma pieknych stop :O

Gość asdfsadfsfgsdfvb
moja siostra ma taki problem,że wszystkie ma długie a ostatni malutki,że w sandałach widać jakby miała tylko 4 palce hehe :P Ja tam mam ładne palce i nie wiem co Ci poradzić. Może buty z zakrytymi palcami?

trudno wogole znaleźć coś ładnego.. sandały by mi bardzo pasowały no nie wiem ... ale doslownie brzydkie są:/ ten taki duzy a te takie wypierdki :/ nikogo nie widzialam z takimi palcami:/

Gość bieedroonkaa
Moja koleżanka ma takie palce , zawsze żartuje ,że gdyby nie ten wielgachny paluch to mogłaby nosi buty o 3 rozmiary mniejsze . Po za tym nie wstydzi się i twierdzi ,że jest wyjątkowa ! Podziwiam ją za to !Ja mam gorszy problem , mam okropne paznokcie :(

Gość no wypraszam sobie
ja akurat mam piękne stopy. Kształtne palce, rozmiar 38 przy wzroście 171 cm, wysokie podbicie i szczupłą kostkę - wszystko to razem sprawia, że są bardzo miłe dla oka :)

Gość no wypraszam sobie
Nawiązałam do tego twierdzenia: cyt. : "Sorry, ale popatrz po stopach... wg mnie nie ma pieknych stop" Zmartwię cie, nosek też mam śliczny :) Sfrustrowany pasztecie :)

ja sie wstydze bardzo tego palucha :/ w lecie to wiecznie w adidasach chodze:/ ;(