Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luminaile

jak powiedziec facetowi ze....

Polecane posty

Gość luminaile

w czasie stosunku ani przed w sumie tez nie za bardzo nie dotyka mojej lechtaczki , kurcze od razu pakuje rece do srodka albo dotyka nie w tym miejscu wkurza mnie to strzasznie ale nie wiem jak mu o tym powiedziec ;/prosze poradzcie cos

Gość asdasd
zwyczajnie, prosto, naprowadz go, powiedz zeby delikatniej itp. ja tak mowilam swojemu, pozaniej on sams ie pytal jak mi jest dobrze, nie martw sie, napewno sie nie urazi, predzej zrobi mu sie glupio, ze zle sie z Toba obchodzi;)

Gość luminaile
tylko on chyba nie wie gdzie to jest ;/ i to jest problem glupio mi to mu -bardziej doswiadczonemu wyjasniac

Gość wiktores
Zwyczajnie powiedz że słyszałaś że jest miło jak facet jej dotyka i że byś chciała spróbować . Najlepiej pokaż mu ją dokładnie , może on nie wie gdzie szukać :classic_cool:

Gość luminaile
mowie mu zeby to robil delikatnie ale on mowi ze to jest delikatnie jak nie jest;/ ehh..... kocham go w sumie wiec go nie zostawie ale to jest bardzo denerwujace;/

Gość luminaile
w sumie nasza gra wstepna to polega na tym ze sie calujemy on zawsze caluje mnie po calym ciele mimo ze powiedzialam mu juz kilka razy ze to nie jest dla mnie podniecajace , tutaj akurat to chyba dla mnie za delikatny dotyk kilka razy probowal tez calowac mnie tam ale zrezygnowalam i juz mu na to nie pozwalam co to za przyjemnosc jak ktos jezyk do srodka wklada;/

Gość luminaile
nawet glupio mi tak narzekac , ale po co on to robi mimo ze wie ze to mnie nie podnieca.... a to co bym chciala to nie robi , nie wiem glupio mi mu dokladnie pokazywac jak ma co robic , co mam mu zreszta powiedziec ze wszystko robi zle , on sie stara i bedzie mu pewnie przykro

Gość vfdvdf
mam podobnie :( tez nie sprawia mi przyjemnosci calowanie po ciele, ani dotykanie tam bo on to chyba źle robi. tez mu nie mówie bo jakos nie moge.