Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka19

dociekliwosc rodziny starania

Polecane posty

Gość kaka19

Zupełnie nie wiedziałam gdzie dać ten temat. Mam w rodzinie dziewczyne ktore draznia teksty bliskich " Kiedy dziecko?, jestescie juz po slubie 3 lata itp."W kazde swieta sytuacja i dociekliwosc sie zwieksza. Nie umiem sobie nawet wyobrazic jak to musi bolec a takze denerwowac zwlaszcza jesli bezskutecznie sie stara o malenstwo. Wiem ze sa tu i takie dziewczyny. Denerwuje was to, moze chcecie pogadac w wiekszym gronie wkoncu zawsze razniej.

Gość kaka19
nikt nie ma w tej kwesti nic do powiedzenia? tu smutne ze takie glupie bezsensowne tematy jak np. prowokacje sa oblegane przez was a topiki sluzace do wspierania ludzi podupadaja.

Gość kalamarnica.....
napewno wielu to przeczytalo, tylko widocznie nikogo nie trapi ten problem, ja np,mam dziecko i nikt nie pyta sie mnie kiedy bedziemy mieli wiec nie za bardzo moge rozmawiac na ten temat podnos temat i czekaj az ktos sie znajdzie kto ma podobny problem ;) pozdrawiam

Gość kaka19
oj najwidoczniej tak:) niestety rowniez pozdrawiam:*

Gość minika83
ja jestem po ślubie zaledwie 3 miesiące a juz słysze takie teksty.. My narazie nie planujemy dziecka, może dopiero gdzies za rok.. ale chyba nie musze się wszystkim ciotkom tłumaczyc z moich wyborów zyciowych. Gorzej ma mój kumpel z pracy, 11 lat po ślubie, wczesniej nie było ich stać na dziecko, mieli straszną sytuacjie finansową, a teraz jego żona ma problemy z zajściem w ciąże. Sama byłam świadkiem jak dopytywali sie go ludzie z pracy kiedy będzie dziecko.. ludzie nie maja za grosz taktu