Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....

czego sie wstydzicie?

Polecane posty

Gość hahahah gadasz ja tez ale
sie nie wstydze :P

Gość hahaha ja tez chodzilo o kelly

Gość haslodostepu
ja sie wstydzilam jak na iprezie puscilam sie z kolesiem i zapomnialam o imie spytac ale juz mi przeszlo:D

Gość 600 euro
tez sie wstydze, ze sluchalam kf :P dlatego nikt o tym nie wie, a ja staram sie nie przywolywac tych wspomnien:P

Gość haslodostepu
Zwodniczy Aniołek-no widzisz mam to samo:)po wszystkim musialam mowic do goscia 'ej ty":D

Zwodniczy Aniołek- mam trochę jak Ty :) Tylko, że ja się nie wstydzę całkiem obcych osób czy zawierania nowych, przypadkowych znajomości (np. kiedy poznaję jakiś ludzi na imprezach). Wstydzę się ludzi, kiedy wiem, że będę z nimi związana jakiś czas- np. grupa na studiach, praca. Wtedy wiem, że muszę zbudować jakoś mój wizerunek na dłuższy czas i zawsze akurat w takich sytuacjach z tego stresu walę wyjątkowo głupie teksty ;)

Gość haslodostepu
nie dowiedzialam sie :)poszlam soobie na piwo i nasza "znajomosc" sie zakonczyla:D

Gość haslodostepu
acha :)jesli o to chodzi ja mam cos tak dziwnego ze np z grupy na studiach prawie nikogo nie znam.poprostu nie odczuwam potrzeby poznawania ich,rozmawiania..jakis taki moj odchyl:D

hehe no ja od siebie też prawie nikogo nie znam, a już z nikim nie utrzymuję żadnego kontaktu poza uczelnią. Taki także mój odchył ;)

Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy od razu potrafią rozmawiać z nowopoznanymi osobami jak ze starymi znajomymi. Z chłopcami jest chyba najgorzej... Wczoraj koleżanka urządziła spotkanie opłatkowe. Wstydziłam się składać życzenia jakimś chłopakom których raz na oczy widziałam

Gość ooooooooooooooooooooooo
ja tez słuchałam kelly family ale tego sie nie wtydze i czasami lubie posłuchac :-P

Gość haslodostepu
ale ogolnie ja sie nie wstydze ,jak mi ktos przypadnie do gustu odrazu jestem otwart i rozgadana ale jesli ktos mnie nie zainteresuje to go poprostu olewam:) z tym ze czesto przechodze do czynow jak mi ktos w oko wpadnie:D

Gość wolneeeeeeeeee
ja sie wstydze usmiechac z zebami, bo mam po lewej stronie zeba na dziasle i brzydko to wyglada :(

Gość swojej wrażliwości
nigdy publicznie jej nie pokaże.

Gość gość
OoHfPkUTDzKM8t9YmzryqIXR