Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapka1441

zły znak na męża

Polecane posty

Gość klapka1441

WODNIKI- to fatalni faceci do życia .Są zamknięci w sobie ,nie okazują uczuć i fałszywi . Wiem coś o tym .Wypowiedzcie się może jest inaczej.

Gość maxxiorr
mój ojciec jest wodnikiem...ojcem jest bardzo dobrym, ogolni eto spokojny dobry człowiek, nic złego nie moge powiedizec o nim ;) ale mężem- chyba nmie najlepszym, wlasnie taki zamkniety ani ziebi ani grzeje, nie wtrąca sie...co tez niejest dobre w małżenstwei

Gość misia a b i c
Tak to prawda. Masz arcje w 1000000000000000% 🖐️

no jasne... tak samo jak jedna przepowiednia w horoskopie pasuje do kilkudziesięciu milionów zupełnie różnych ludzi...

Gość klapka1441
Miałam 2 facetów wodników i charakterki mieli podobne. Brat tez wodnik ale między nami całkiem inne relacje .

Gość niut123
zły zły zły

moj facet jest wodnikiem i wszystko co napisalas wystepuje u niego w calkiem odwrotna strone. choc nie powiem czasem trudno mu jest uczucia okazywac, ale to rzadko bywa. zalezy od dnia:)

Gość pojebalowas
przesadne idiotki... oceniacie faceta po tym kiedy sie urodzil, np ten ktory w maju jest ok a ten ktory w listopadzie to juz zly... puknijcie sie w pusty leb, to w ktorym miesiacu ktos sie urodzil nie ma znaczenia na jego charakter.... spalil bym was na stosie wiedzmy za te przesady..... ale najperw bym was potorturowal sexualnie

Gość ppppppppppp
ja jestem wodnikiem, moj mezczyzna to wodnik i jest cudowny.. jak wiekszosc wodnikow :-]

Gość gość
Wczoraj sie dowiedzialam ze czlowiek wodnik to zbuk. Gdy tylko cos chcesz powiedziec to te jajo zbuk sie otwiera. Wszystowiedzacy d**ek

Gość gość
moj brat to wodnik, mialam b.duzo kolezanek wodnikow - to "mialam" o czyms swiadczy. jak najdalej od nich, agresywni i wszystkowiedzacy, wyzej sr/aja niz..