Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelkaka

czy ktos ma iPhonea???

Polecane posty

Gość kropelkaka

chdzi mi o to ze się "zawiesil", moge odbierac, gdy ktos do mnie dzwoni, odblokowac klawiature.. i tyle, w menu nic nie dziala, czy istnieje moze jakis reset, procz wyjecia karty, bo tego probowalam????

Gość kropelkaka
daje wyzej ;P

Gość kropelkaka
... i wyzej... :/

Na poczatku IPhone bardzo mi sie podobal i bylam nim zachwycona, ale pisanie smsow i emaili sprawilo, ze go nienawidze. Nie zauwazylas, ze bardzo trudno sie na nim pisze? Ja wole juz telefony z tradycyjna klawiatura.

Gość uuuupppp
Trzeba było go nie kraść :P

Gość kropelkaka
mi akurat to jak sie z niego pisze smsy podoba... chociaz ogolnie tez nie jestem z niego zadowolona... uzywam go bo moja stara, "wierna" nokia sie popsula... najwyrazniej iPhone tez... buuu....

Gość kropelkaka
uuuupppp .... hehehe... wiecej nie będę

Gość iphone się nie zawiesza
hehe... Ale widzę, że końcu komentarze normalnych użytkowników tego "badziewia", a nie reklamowa sieczka nie-szczęśliwców, którzy go zakupili. Niestety nie wiem, jak zaradzić :o

Gość kropelkaka
Panie "iphone się nie zawiesza " niestety nic to nie wniosło... ale dzięki za "podwyzszenie" mego tematu w liscie najnowszych, moze ktos sie jednak znajdzie. pozdrawiam :)

Gość kropelkaka
help! :D

Gość kropelkaka
a moze teraz...

a gdy już jednak się to czasami zdarzy, to można spróbować http://tech.wp.pl/kat,1018505,title,Zawieszony-iPhone-co-zrobic,wid,10275941,iwiadomosc.html?ticaid=172c1&_ticrsn=5 "Zawieszony" iPhone - co zrobić? Czy tego chcemy czy nie, elektronika potrafi nam płatać figle, szczególnie we współpracy z różnymi aplikacjami. Może się zatem zdarzyć, że Twoj iPhone po prostu się "zawiesi" Co wtedy zrobić? Apple przewidziało trzy sposoby na to, aby bezpiecznie przywrócić twój telefon do życia. REKLAMA Czytaj dalej Pierwszy i najbardziej oczywisty, to próba wyłączenia telefonu - w tym celu przytrzymaj przycisk POWER przez około 5 sekund. Jeśli pojawi się pasek potwierdzający wyłączenie telefonu, użyj go. Telefon powiniem się wyłączyć. Niestety, ten sposób nie zawsze przyniesie oczekiwane rezultaty. Druga metoda przypomina znany z systemu Windows menadżer zadań, wywoływany skrótem Ctrl + Alt + Del. W ten sposób będziemy mogli zakończyc pracę aplikacji, która sprawia problemy i "zawiesza" telfon. W tym celu należy przez 6 sekund trzymać wciśnięty przycisk HOME. iPhone powinien zakończyć problematyczny proces czy też aplikację i wrócić do głównego ekranu. Ostatnia deska ratunku, to tak zwany "twardy reset". Jeśli wykorzystaliśmy poprzednie sposoby, a nasz iPhone dalej odmawia współpracy, to należy przytrzymać jednocześnie klawisze POWER i HOME przez około 10 sekund. Po tym czasie iPhone powinien się zresetować i działać poprawnie.

Gość kropelkaka
wiesz co??? :) jestes wielki..... dziekuje... dzieki tobie moj glupi tel dziala... hehehe... naprawde... nie wiedzialam, ze aby go "tak naprawde" wylaczyc trzeba przytrzymac dluzej... hehehe naprawde dzieki

:) 🖐️

Gość zakochana-80
A ja kocham swojego iphonea:)

Gość zakochana-80
A ja kocham swojego iphonea:)

Gość kropelkaka
a ja kocham ludzi ktorzy poswiecają swoj czas by pomoc obcej osobie... a iPphone jeszcze nie zasluzyl... ;)

Gość zakochana-80
piszę maile, smsy, rozmawiam na gg. Jest boski:)

Gość kropelkaka
???

W IPhonie wszystko mi sie podoba tylko nie sposob w jaki sie pisze. Literki mi wchodza inne i jak na przyklad chce napisac jakies zdanie, to wychodza mi jakies paproty. A moze ja mam za grube palce...? :(

Gość kropelkaka
ok wierze.... tez moze się zaurocze... jak przestanie sie zaieszac

Gość kropelkaka
racja... grube palce rzeczywiscie mogą przeszkadzac... i tu bez urazy dla nikogo... to jest błąd prducentow, bo nie pomyseli o tych z wiekszymi paluszkami... ja ogolnie naleze do tych niwielkich, wiec moje palce tez

Ja tam bardzo lubię Iphona, mam już go kilka miesięcy, a ciągle mi się podoba i wcale nie nudzi :)