Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnal.habalala

mam wino w garazu , ale...

Polecane posty

Gość krasnal.habalala

maz zabronil mi po nie isc, powiedzial ze mam nie pic, i poszedl spac ogladam zajefajny film, i nie wiem co zrobic,pojsc po nie??nie chce zeby wiedzial ze ide, bo walnie focha :( co robic??? jak to zrobic zeby nie wiedzial????? szybko ludzie, rady, rady!!!!

Gość dreamlover
weź trochę, a do reszty dolej wody z sokiem

Gość krasnal.habalala
jak???, chodzi o to ze moze sie obudzic, tego sie boje :( kurna , jak wyjsc zeby nie uslyszal , dolac to moge wody przeciez,a nie chce calej flachy tylko z 2 lampeczki do klimatu filmu, noo jak to zrobic?i czy wogole dobrze zrobie? a jak sie obudzi?? walnie focha i weekend bedzie zrabany ehhh

Gość połowka
ja bym poszla. Po cichaczu, lae bym poszla, bo sama teraz bym sie chetnie napila :d

Gość krasnal.habalala
kabel wlasnie ze nie, u nas nie ma alkoholu w domu, dzis dostalam od kumpeli winko swojskie, pewnie jest zazadrosny ze chce sama zaczac

Gość krasnal.habalala
ze tez cholera jasna zapomnialam z auta wyciagnac 😠

Gość krasnal.habalala
chyba sobie podaruje,a jak sie obudzi?? zrobie sobie herbatki z miodzikiem i juz pomaranczka mam jeszcze nie lubie filmu bez niczego ogladac a to wino juz od 19:00 po mnie chodzi, ale jeszcze to zrobic, to to ugotowac, to poukladac, i zeszlo zanim man wrocil z pracki wrocil i zmeczony poszedl spac, a ja mam ochote na to smaczne winko, na filmik 😠

Gość krasnal.habalala
no to dlaczego nie chce zebym je otworzyla??he?? bo juz sie wkurzam przez ciebie kabel, nie naduzywam alkoholu, sama gonie mojego starego jak pije u mamusi na kolacji piwsko, wiec mi tu bez takich.. tutaj.... juz wiem... obudze delikatnie mojego misia i zapytam z caluskiem czy moge tylko lampeczke bo mi tak zle przy filmie bez niczego i ze mam na nie ochote juz dlugo dlugo, pewnie na odczepke (bo spi :P) powie -"ok" :D

Gość krasnal.habalala
mam winko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krasnal.habalala
bal sie ze moze stac mi sie krzywda...moj heros! o to chodzilo wstrety kablu :P podjudzaczu obudzilam misia i nie o wino chodzilo a o mnie, bo mieszkamy w bloku, garaze publiczne sa w piwnicy,bal sie o mnie moj dziubas no i takim to sposobem mam moje winko, swojskiej roboty, slodziutkie i pachnace,mmmm kto chce? :D

Gość krasnal.habalala
setunia ty juz masz dobrze w bani porobione :D twoja wypowiedz komleptnie w kadym wyrazie nie trzyma sie kupy, hhahhahahahahha ale jaja

Juciaaa>>>. 🖐️ ;).... krasnal.habalala>>> taaaa wmawiaj sobie ze sie bal....chcial spac i tyle :P wiedzial ze jak dwie lampy zaliczysz to walniesz sie spac w opakowaniu jak ostatnim razem :classic_cool: :D

Gość mała złośnicaaa
to nie mógł sam pójść? jak si e bał o ciebie??😡 ach te dzisiejsze chłopy!! a swoja droga --ja bym do piwnicy sama nie zeszła! nie w nocy i nie w bloku, co innego w piwniczce w domku włąsnym ;) Al emusiałas mieć chcice na to winooo :D:D:D pozdrawiam ;) hiih

mała złośnicaaa>>>> tez tak napisalem i krasnal sie na mnie wkurzyla :D Juciaaa >>> brzmi tajemniczo ? :)...bo takim jest, ale w pozytywnym znaczeniu slowa "tajemnicze".... to jak znalezc ognisko gdy jestes zmarznieta ...

Gość krasnal.habalala
nie mogl bo jak byl w gaciach i szegl spac to sie go zapytalam czy moge, ciota nie jest , w tej sytuacji tylko ciota by poszla powiedzialam ze wezme komore i bede udawac ze z kims gadam, no a ze nikogo nie bylo to sobie czmychnelam i przynioslam :) zmykam dalej filmik ogladac kurcze lubie ostatnio ta kafe, czlowiek nie czuje sie taki samotny :) pozdro dla wszystkich kochani

Gość mała złośnicaaa
smacznego winka ;) :D