Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnal.habalala

mam wino w garazu , ale...

Polecane posty

krasnal.habalala>>> po co idziesz ogladac ten film ? :O....po drugiej szkalnce i tak bedzie Ci obojetne czy to film? czy obrady sejmu? :classic_cool:

Gość krasnal.habalala
kabel ze co napisales, ze naduzywam, podjudzaczu ty jeden niedobry 😠

Juciaaa>>. nie , nie....ognisko gdy potrzebujesz ciepla jest czyms dobrym .....wiec to co brzmi dla ciebie tajemniczo ,nie musi byc czyms zlym ;)..a wrecz przeciwnie .....

Gość krasnal.habalala
kabel jestem politologiem, taki zlosliwy zbieg okolicznosci :P nie lubie sejmu wole kafe :) a narazie jestem po polowie szklaneczki swojskiego...innego po drugiej:classic_cool: i nie podjudzaj mnie ze mam problemy z alkoholem, bo nie mam, dzis jest pierwszy raz od 2 lat ze tak duzo mi sie do mozgu miesci :O ale teraz to juz naprawde chyba ide na filmik

Gość krasnal.habalala
kabel jestes niedobry,brzydki ,niegrzeczny 2 lata temu z mezem poszlismy na party, sami, taki maraton clubowy, fajnie bylo, pilismy, tanczylismy, to bylo2 lata temu potem to juz nie pilam bo.................bo nie i tyle to nie odwyk byl ty jeden niedobry wkurzaczu-podjudzaczu a ty pijesz duzo ze tak mi piszesz o MOIM nalogu nieistniejacym, hęę?

Gość krasnal.habalala
Juciaaa ile masz lat?

juz wiem czemu tak po mnie jedziesz ;).....wino przez ciebie przemawia :D.....teraz zaczniesz ziewac w oczekiwaniu na kolejnego posta i wyladujesz nosem na klawiszach gdzies miedzy S a G....tak jakos glowa w lewo Ci opada :classic_cool:

Gość krasnal.habalala
nie kabelku, nie czesto tylko czy duzo, zapytalam kabelku podjudzaczu ty :P ale wywnioskowalam ze nie duzo a czesto a co pijesz teraz??

Gość krasnal.habalala
kabelku kochany moj niedobry , wstretny wkurzaczu!! ogladam film, wiesz?jak wspomnialam na poczatku mniej wiecej...ale tak mnie irytujesz i motywujesz do "walki" ze robie sobe pause na lyk winka i wtedy zerkne czy juz dales sobie spokoj,czy dalej mnie podjudzasz

Gość krasnal.habalala
a prawde mowiac miewam sie dobrze i bez problemu moglabym przejsc po linie ,wiec co do klawiatury nie ma takiego problemu ;)

krasnal.habalala >>>zara zara cos tu nagrezdala ? kabel jestes niedobry,brzydki ,niegrzeczny" niedobry,niegrzeczny ? nich ci bedzie ;) ale brzydki !? kobiety sa innego zdania :P

hihihi...no fakt :D...pamiętam ten topic który załozyła Twoja fanka.... :D

Gość krasnal.habalala
Bells????nie znam,a pracowalo sie w pubach dawniej..hmmm a po linie chyba masz racje latwiej by bylo po tej przerywanej ale ze odrazu z lotniska!!! 😠................nie z lotniska!!! taka z ulicy, po takiej bym przeszla, napewno! Jucia bo tak pytam, to dla mnie wazne, wtedy mozemy komentowac, dementowac itp

Gość krasnal.habalala
Jucia no dobra....jeszcze raz. Juciaaa prosze powiedz ile masz lat?

Gość krasnal.habalala
"...mo mozesz ajwyzej..":) jakis ty slodki, bardzo bym chciala uslyszec jak mowisz to co tu nabaziales :) :D slodki.... turlac?pobrudzilabym sobie moja pizamke 😠 chyba zartujesz sobie 😠

heh...ja tu sypnę rocznikiem i zaraz "uprzejme mochery" zaczną po mnie jechać :)