Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

16 a 23

Polecane posty

Czy 16 letnia dziewczyna moze zwiazac sie z 23 letnim chłopakiem? Jak to wygląda?

Gość stanowczo
nie

Gość stanowczo
cxo to za temat w ogole? przeciez wszytsko zalezy tylko i wylacznie od nich.. god damn.. jezeli dziewczyna jest dojrzala to co za problem ;/

Gość stanowczo
tylko wiesz.. ze to nie jest to samo co roznica miedzy osobami np 20-27.. chociaz wychodzi tyle samo - 7 lat roznicy.. facet moze nie traktowac Cie powaznie.. hm nie wiem. powiedz cos wiecej na ten temat

Poznalismy sie z miesiac temu.Chlopak ten miał dziewczyne z która był 4 lata a ja miałam chłopaka z którym byłam 2 lata.On zerwal z nia dla mnie.Do niczego mnie nie namawiia.Mówi że traktuje to powaznie bo nie chce sie bawic.Spotykamy sie ,chce byc ze mna..ja z nim tez.bardzo dobrze sie dogadujemy :) lubimy spedzac ze soba czas.

Gość stanowczno
eh.. a nie pomyslalas ze keidys trafi sie znowu jakas lepsza dla ktorej Ciebie zostawi? to ryzykowne jest troche. a Twoj poprzedni ile mial lat? a jego eks?

Mój poprzedni chłopak miał 20 lat, jego dziewczyna tez 20,on mowi że przy mnie bardzo dobrze sie czuje.Ze jestem przebojowa pełna energii,mowi tez ze dla niego wiek nie gra roli

Gość stanowczo
hm.. on to traktuje powaznie a napisaas ze znacie sie miesiac? .. no nie wiem nie czytam w jego myslach.. ale jezei mowi ze wiek nie gra roli no to chya wsyztsko powinno byc ok:) powodzenia zycze

Gość stanowczo
dziewczyyyynoo.. lepiej najpierw sie dowiedz co Twoi rodzice na ten temat.. a opinie innych ludzi to wiesz gdzie powinnas miec ;)

gadałam z mama powiedziała mi ze to zalezy odemnie,zebym tylko nie dała sie wykorzystac

Gość stanowczo
no wiec masz odpowiedz.. zaryzykuj;)

Gość elmii
wiek nie gra roli mojo brat poznał swoja dziewczyne jak mial 24 lata a ona 16 i są ze sobą juz 3 lata:) tobie tez tego zycze:)

Mika ja poznałam swojego męża jak miałam 16 lat on miał 21 jesteśmy razem 9 lat od ponad dwóch lat jako małżeństwo, pomimo że się bałam, bo byłam młodziutka to ułożyło się nam i nadal jest super:) życzę Ci tego samego:)

Gość ola12
no własnie a u mnie ja 16 on 21

=)) jestem w siódmym niebie :) Powiedział mi dzisiaj ze cos do mnie czujee:) Ale jest jeden mały problem... ;/ Ja mu powiedziałam (na samym poczatku znajomosci) że mam 17 lat ... A teraz nie wiem jak to odkrecic,boje sie ze jezeli pozna moj prawdziwy wiek to bedzie koniec.A to przeciez jeden jedyny głupi rok..