Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowelolki

Z racji tego ze faceci tez tu sa mam pytanko golarka braun???

Polecane posty

Gość Kolorowelolki
prosze was pomozcie, chcialam mojemu facetowi kupic golarke, ale niestety nie pracuje, kasy od nikogo nie dostaje, wiec nie stac mnie na zadna porzadna maszynke, dlatego pytam czy taka bedzie dobra, bo jedynie na nia mnie stac :(

Gość kup mu lepiej książkę
z piękna osobista dedykacją

Gość Kolorowelolki
ksiazka to nie prezent dla niego, a golarka jednak jest bardziej przydatna. Juz od dawna mowi ze musi sobie kupic golarke, wiec chcialam go wyreczyc.

Gość raczej nie warto
ja mam taka brauna za 250 i jest taka sobie. Ale może być. Czyli takiego brauna za 100 zl co pokazałaś bym raczej nie kupił:P

Trudno powiedzieć, używałem kiedyś podobną maszynkę kupioną na ruskim targu, oczywiści nie tej firmy i byłem zadowolony ,chociaż trzeba uczciwie dodać ,iż po goleniu wypadało jeszcze czasami poprawić ręczną w miejscach takich jak zaokrąglenia , czy pod nosem . Sitko które przylega do skóry podczas golenia (w zależności od częstotliwości korzystania) z czasem lubi się przecierać ,powstają w nim dziurki .Koszt wymiany nie jest duży sięga pewnie kilku złoty ...(tak było u mnie ), ale trzeba o tym pamiętać na przyszłość . Żeby w przez taką drobną rzecz nie było kłopotu z częścią wymienną, i maszynka stała nie używana ,...ale skoro jest firmowa , pewnie nie powinno być problemu . Obecnie korzystam z golarki PHILIPS HQ 6640 , http://www.allegro.pl/search.php?string=+Philips+HQ+6640&sourceid=Mozilla-search Jest naprawdę dobra ,jedno -dwudniowy zarost nie jest problemem ,idzie jak burza ,..przy tygodniowym ,już trochę szczypie ,ale też sobie daje radę .Czasem lepiej dołożyć kasę i mieć lepszy towar . Musisz sama zdecydować co robić .W każdym razie ,czy kupisz tą tańszą ,czy droższą ,podczas pocałunku z chłopakiem nic Ci się nie stanie .🖐️