Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

UDALO SIE! PODWYZKA OD NOWEGO ROKU !

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

8500 PLN MIESIECZNIE BRUTTO !!!!!!!! chyba nadszedl czas na znalezienie sobie slodziutkiej dziewczynki ohhhh bedziesz tego jeszcze zalowala! zobaczysz ze sie podnioslem i znalazlem sobie kobiete atrakcyjniejsza od Ciebie, "kochanie"

Gość joannnn
pewnie małegotez masz... stąd ten żal... :P:P:P

Gość ......pol
jesteś żałosny

Gość JESTEM FACETEMM
normalnie jestem caly podniecony !!! wszytko mi sie ostatnio udaje, nawet schudlem 6 kilo w miesiac ! a moja eks.. no coz... mielismy spedzic razem reszte zycia.... az nagle uznalas, ze chyba jednak do siebie nie pasujemy.... oj... ile ja wycierpialem ale teraz sie podniose! i znajde sobie mloda, atrakcyjna, slodziutkla o wygladzie modelki ! i zobaczysz kochanie co stracilas! zobaczysz czego juz nigdy nie bedziesz miala!

Gość polubiłam cię
gratuluję,ponieważ mam ogromny szacunek dla osób,które zamiast siedzieć i narzekać potrafią podnieść się z dołka.Też bym tak chciała,ale podobno nic tak nie stawia faceta na nogi,jak złamane serce.

Gość taka jedna dziewczyna123
zgadzams ie z poprzedniczka

Gość do polubiłam cie
polubiłaś te 8500 brutto??:) hihihi

Gość polubiłam cię
nie o kasę chodzi,tylko o to,że facet nie siedzi jak ciapa i nie płacze,tylko wziął się w garść i idzie do przodu.tacy ludzi mi imponują,nieważne facet,czy kobieta.

Gość oh maj god
I gdzie tu jest kurwa mać sprawiedliwość! Jakiś frajer zarabia 8500zł za nic(albo co najwyżej chłoptaś przy biurku siedzi) a moja matka całe życie zapierdala fizycznie za 800 zł miesięcznie, czasem jest mi jej tak szkoda... aż mi się łzy do oczu cisną :( Ucze się ekonomii, jeszcze w dodatku państwo pomaga takim bogatym ciulom jak ty, wprowadzając podatek liniowy, przez wprowadzenie tego podatku ty zarobisz na tym około 800zł miesięcznie, a moja matka 15-20zł... I gdzie tu jest kurwa sprawiedliwość!

Gość a prosze bardzo
jassssssne

Gość polubiłam cię
nie potraficie cieszyć się z cudzego szczęścia,ani przyznać,że komuś się udało.Żal mi takich zawistnych osób-sami macie problemy,ale pogratulować komuś sukcesu,to już ponad Wasze siły

Gość nord
"Facet, jesteś żałosny" o tak, za to kobiety, ktore leca na zaradnych facetow (czyt. facetow z kasa) zalosne nie sa. One przeciez wybieraja takich facetow, zeby mogl on rodzine utrzymac, prawda?

Gość do polubiłam cie
ale jest takim gamoniem że tylko o kasie pisze więc co dobrego może z niego być!?? chce znaleśc jakiegoś pustaka który na kase poleci. naprawde facet rewelacja!

Gość bzyknij mnie
oh maj god-jak tak Ci żal matki,to weź się do pracy żeby ją odciążyć.Studia dziś ma prawie każdy,a praca nie guma-nie rozciągniesz,dla wszystkich i tak nie starczy

alesz ja się ciesze z jego szczęścia! Może teraz kuoić sobie nową dziewczynę! schudł a był pączkiem... Tylko szkoda mi go, ze jest taki mściwy i zlośliwy w stos. do swoejej ex... to takie niedżentelmeńskie :P

Gość nord
"I gdzie tu jest k**wa mać sprawiedliwość! Jakiś frajer zarabia 8500zł za nic(albo co najwyżej chłoptaś przy biurku siedzi" a skad wiesz, co on robi? :o "państwo pomaga takim bogatym ciulom jak ty, wprowadzając podatek liniowy" i ty ekonomii sie uczysz, skoro takie bzdury piszesz? Z taka wiedza i inteligencja, pewnie tez bedziesz 8 stow zarabiac.

Gość polubiłam cię
z tym się zgodzę,że nie powinien szukać pustaka,co na kasę leci,ale moim zdaniem przez niego przemawia gorycz porażki-zrozumiałe w jego sytuacji.Myślę też,że on miał co innego na myśli tak pisząc-właśnie to,że zdaje sobie sprawę że kobiety lecą na kasę i same będą się teraz do niego kleić...może tamta go zostawiła,bo był za biedny,stąd ma chłopak takie wnioski

Gość myszzzz
oh maj god - myślisz bardzo krótkowzrocznie i po polsku, na zasadzie "oby im nie było jeszcze lepiej". Bogatsi te 800 dodatkowych złotych wydadzą w sklepach, w restauracjach, zapiszą się na kurs, czyli pieniądz pójdzie w obieg i zarobią na tym inni. Być może również Twoja matka. Tak cięzko to pojąć?

Gość do polubiłam cie
Brunetka--->racja! I obojętnie jakiej by nie znalazl to zawsze będzie myślał by mścić się na ex. i kupi sobie laske na pokaz a nie taka co potrafi myśleć:)

Gość Taka z głodu umierająca
A wiesz "polubiłam Cię" też Cię polubiłąm heheh :) żartuję Ale masz rację, i bardzo dobrze facet zarabia 8500 zł i niech się z tego cieszy bo czy siedząc za biurkiem czy nie - to Jego sprawa i Jego pieniądze. A czy kogoś rodzice zarabiają 800 zł to wybacz ale czyj to problem? Tak już jest... jak sobie pościelisz tak się wyśpisz... Moi rodzice też muszą ciężko pracować, ale jedni mają lepiej inni gorzej... JESTEM FACETEMM powodzenia w szukaniu nowej partnerki !

Gość polubiłam cię
ja też Cię polubiłam,bo myślisz dokładnie tak samo jak ja.Widzisz,ja nie mam wcale pracy,mam teraz ogromne problemy,jestem w trakcie rozwodu,nie wiem,co przyniesie przyszłość,ale ZAWSZE POTRAFIŁAM CIESZYĆ SIĘ Z CUDZEGO SZCZĘŚCIA I ZAMIAST ZAZDROŚCIĆ PYTAŁAM JAK TA OSOBA OSIĄGNĘŁA SUKCES,STARAŁAM SIĘ UCZYĆ OD TAKIEJ OSOBY.TO ZAJEBISTE UCZUCIE CIESZYĆ SIĘ CZYIMŚ SUKCESEM,ŻYCZĘ TEGO KAŻDEMU

Gość rany fajny topik...
:O Masz coś z głowa kolego:O Może najdziesz z takim podejściem jakąś lalę, co poleci na pieniądze, ale nie wiem czy to jest powód do dumy i szczęścia🖐️