Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaa789456121z

Prosze piszcie

Polecane posty

Gość Onaaaa789456121z

Czy mogłam zajść w ciąze jesli czubek peenisa mojego partnera weszedl we mnie na kilka sekund bez zabezpieczenia??:( miałam raczej dni niepłodne i płynu ktory wydziela sie przed wytryskiem raczej nie bylo.. czy to możliwe??

Gość Onaaaa789456121z
piszccie..:(

Gość ile masz lat16
16 tak/

Gość cieślar
ja mysle ze 12 czy ty dziecko nie wiesz ze zeby zajsc w ciaze trzeba miec dni plodne!! i odbys stosunek i partner musi miec wytrysk czy ktorez z tych rzeczy bylo u coiebie?? wiec sie zasatnow co piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Onaaaa789456121z
nie musicie tak na mnie najezdzac;/

Gość fdfdfd
odpowiedz sobie szczerze co ty wiesz na temat seksu, zaplodnienia i ciazy? mopze warto sie doedukowac a potem brac za sex? to troche jak jazda samochodem bez prawa jazdy...

Jasne, ze nie musimy, ale uwierz, że takich ludzi jak Ty na tym forum jest tysiące i nieodpowiedzialność młodych dziewczyn (zakładam ze masz 15 lub 16 lat) przeraża i już denerwuje. ze najpierw myślą tzpią, a potem takie problemy.... Boże. A co do Twojego pytania to kochana, tak mogłaś. A czy płyną na 100 procent nie było to stwierdzić nie możesz. Nie zaszłaś pewnie, ale zawsze jest szansa jak jest STOSUNEK bez zabezpieczeń... nie ma \"wszedł kilka razy\". Seks, to seks.