Cameron22 0 Napisano Grudzień 20, 2008 dziewczyny biorę Yasminelle 6 miesięcy ....i mam jakieś dziwne pod koniec teraz tego 6 opakowania objawy : ciagle mi się odbija ,pobolewa mnie dół brzucha -tak pokuwa ,ciągną mnie jajniki ,mam takie jakby skurcze to gdzieś pod łopatką to w żołądku to z dołu brzucha.Czuję tak jakby mnie macica \" ciągnęła \" :( mam taki jakby dziwny posmak w ustach....:( do tej pory nie mialam tego na tych tabletkach :( biorę regularnie -no ewentualnie godzinkę różnicy ,nie bralam żadnych antybiotyków,nie wymiotowałam ani nic takiego :( CZY TO MOZE BYĆ CIĄŻA ?? czy teraz gdy biorę jescze 3 ostatnie tabletki to mogę zrobić test ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cieślar Napisano Grudzień 20, 2008 nie wymyslaj na sile objawow ciazy!! jesli bierzesz regularnie i nie bylo niczego co by moglo spowodowac oslabienie dzialania to nie ma zadnej ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cameron22 0 Napisano Grudzień 20, 2008 dziękuję cieślar...Tylko że ja nie wymyślam -po prostu czuję się dziwnie ,inaczej niż zwykle.... :( czekam na wiecej opinii :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocie oczko Napisano Grudzień 20, 2008 nie przejmuj się ja biorę yasminelle od 2 lat i nic mi takiego nie było,do czasu, miałam okres okropnych zmian nastroju pobolewań brzucha i innych uroków, w tym metaliczny posmak w ustach, odstawiłam na 2miesiace i po problemie.. ale to co opisujesz może znaczyć jedno-trzeba zmienić rodzaj tabletek... po prostu zaczynasz je kiepsko tolerować,albo odstawić na jakiś czas... i będzie po problemie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach