Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ademisiaaa

uwazacie ze ladnym ludziom jest latwiej w zyciu???

Polecane posty

Gość szczurka1
TAK i to jest udowodnione naukowo.

Gość wykropkowana
TAK i to na każdym kroku. Brutalne ale prawdziwe

Gość obloczeek
nie przeciez to brzydkie dziewczny teraz maja wieksze powodzenie wsrod facetow a te ladne sa same:P

Gość fhghgggggg
Nie jest łatwo... Miałam w liceum bardzo ładną koleżankę, kilka nauczycielek ją strasznie gnębiło - za nic. Inne chodziły wymalowane, wydekoltowane, z tipsami itd. Ona miała delikatny, niewidoczny makijaż, była kulturalna ale u nich miała przechlapane

Gość ladna/...
zgadzam sie z odp wyzej nie jest latwiej ludzie sa zazdrosni

Gość zalezy kiedy bo
np jesli chodzi o facetow to tak,ogolnie facet pomoze itd kobiety sa strasznie zawistne i zazdrosne.dogryzaja,chca zniszczyc te osobe

Gość symuzja
Tak. Póki byłam gruba i brzydka nikt na mnie nie zwracał uwagi. Schudłam 20kg, zapuściłam włosy, lekka opalenizna, dopasowany sweterek, spódniczka i dostałam pracę nie mając odpowiednich kwalifikacji. Bez urody nikt by mnie nie przyjął.

Gość bola mnie plecy
latwiej, jestem ladna wiec wiem :P

Gość powiefdz ze niech sprobuje
OJ JEST widze roznice na sobie jak bylam nastolatka, nie umielam sie ubrac, uczesac .... teraz - duzo lepiej

Gość synKaziuka22
tak łatwiej. ale ładne dziewczyny nie sa bardziej przez to szanowane. Atrakcyjny facet za to ma duuuzo łatwiej.

Gość ..ponawiacz...
łatwiej.... chociażby w szkole - ładnym dziewczyną nauczyciele oceny podnoszą bez niczego:O a pasztety, muszą się starać a starać:O jednakże ładne są często samotne..odrzucone bo dziewczyny widzą w nich rywalki... chłopcy -- sami tak twierdzą - - że wolą brzydsze bo są pewni, zę nikt im ich nie odbierze:( smutne ale prawdziwe,.. i nie pytajcie skąd wiem. spr & potwr.:(

Gość nie ma co się oszukiwac
ci ladni nie mają przynajmniej kompleksow z powodu braku urody, a poza tym, tym ladnym przypisujemy dobre cechy charakteru

kobiecie ładnej zadbanej atrakcyjnej zawsze bedzie łatwiej w zyciu ...jesli do tego dorzucimy inteligencje ,charyzme i urok osobisty to mamy prawie ideał... facetowi uroda tez sie przydaje ale nie za wszelka cene.... facet ma byc ciekawy ,interesujacy nieprzewidywalny,przedsiebiorczy i stanowczy :P

Gość arrgh
mi jest dużo łatwiej załatwić coś z facetami, chyba że to jakieś zakompleksione buraki. A z kobietami jest niestety gorzej, często od razu z ładnej dziewczyny robią idiotkę. No i rozsiewają okropne plotki...

\"facetowi uroda tez sie przydaje ale nie za wszelka cene.... facet ma byc ciekawy ,interesujacy nieprzewidywalny,przedsiebiorczy i stanowczy \" nawet w ameryce robili eksperyment z sędziami oceniającymi te same akta z innymi twarzami :P brzydsi niezależnie od płci dostawali większe wyroki :P więc wtedy i przy zatrudnianiu, awansie czy premii cię pominą... więc możesz sobie być stanowczy :P ale co kawałek samicie pieją nad urodą brata_niedźwiedzia więc pewnie nie zauważyłeś jak to działa :classic_cool:

to ze pieja to juz nie moj problem :P wiesz osobiscie nie narzekam na to ze jestem z twarzy jaki jestem :P:P:P najwazniejsze to podobac sie samemu sobie a jak ktos inny jeszcze popiera twoje zdanie to jest tylko utwierdzanie sie w swoim mniemaniu :D ze sie jest przystojnym i atrakcyjnym ... a na marginesie ja nie zauwazyłem tak duzo tych piejacych :P