Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytająca dziewczyna

BARDZO WAŻNE !! Proszę !!!

Polecane posty

witam 16 dzień cyklu [cykle średnio regularne , ostatnie 4 msce : 32, 28, 36, 29 ] wczoraj jakby kłucie jajników na owulację śluzu niestety nie obserwowałam dzisiaj stosunek [jakąś godzine temu] pękła prezerwatywa, facet nie jest pewny na 100 % czy wyjął przed wytryskiem czy po i teraz tak, tabletki po raczej nie załatwię ale mam pod ręką Rigevidon i preczytałam o metodzie Yuozpe i sie zastanawiam czy brać teraz 4 tabl. i za 12 godzin kolejne 4 czy odpuścić co Wy na to ? i jeszcze jedno - jak zrobie taką kurację to co z krwawieniem ? dostane pewnie wcześniej nie ?

Gość kolczatka467
hm.... lepiej weź cokolwiek... ja na twoim miejscu bym tak zrobiła.

tzn wezmę chyba na pewno tylko właśnie nie wiem na ile mi to cykl rozwali kurcze no :O :D :D

zażyłam 4 tabletki ;) czyli kolejne 4 o 1 w nocy tak ? :D kurde mam nadzieję, że to skuteczne bo znam faceta od miesiąca i nie chce z nim być -to miał być tylko seks i nic więcej :O :O :O

Gość ann//
A dlaczego nie pojdziesz do lekarza po recepte na tabletke"po" ??? swoja drogą widzisz sama jak czasem konczy sie taki seks tylko dla seksu. Jakby co to nie masz oparcia w tym chłopaku. Co innego gdybyscie sie kochali.

dlaczego nie pójdę ? może dlatego że mieszkam w małym mieście gdzie w sobote nie przyjmuje ŻADEN ginekolog a w szpitalu nie dadzą [ wiem na 100 %] pozatym metoda Youzpego działa niemalże identycznie więc skoro mam w domu tabletki anty to postanowilam zażyc co do drugiej części wypowiedzi - to sie chyba nazywa miec mega pecha :classic_cool: :D :D ale co poradzic jak z niego taka dupa jest, że koniec świata i chocbym nie wiem jak sie zarzekała że NIE to i tak ulegam :D

teraz tylko musze sie modlic zeby mi sie cykl nie pochrzanił bo tyle imprez w święta zaplanowanych i w sylwestra też buuuu 😭