Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech pomocy nie wyrabiam

Mam ochote ukatrupić sąsiadke!!!

Polecane posty

Gość ech pomocy nie wyrabiam
kicia nie zwlekaj ja czekalam zbyt dlugo :D nie dam sobie na glowe wejsc a ta sytuacja dzis mnie dobila i sory moze wyjde na suke ale jak ona taka jest to ja jej ebde na zlosc robie, przynajmniej tyle aa i pojde do tej spoldzielni zglosic popękane sciany

Hehehhehehehhehe Kaciaa :) ale kicia tez ladnie :D, ok dzis ounkt 22 zaczynam jazde :D buahahahahahhahahha hahahhahahaha doczekac sie nie moge a w kamienicy scian cienki oj cienkie..... :D

Gość amojasasiadka
wywalila meble a korytarz(prawie nie da sie przejsc), na meblach wylozone czesto sie smieci i tak lezakuja kilka dni, o nocnyvh koncertach muzycznych nie wspomne (kontrabas chyba)... najgorsze ze mloda jest juz nie mam sily :-(

Gość eeeek
to dobrze ze mloda jest ;)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość feeeeeeee
mdli mnie ale jestem wkurzona.. bardzo!!!1 własnie w moich kwiatkach na balkonie znalałzam włosy.. bleeeeeee, wyczyszczone ze szczotki.. siwej sąsiadki. zaraz zwymiotuję.. jak można być takim chamem? ja to zbiorę... bleeee.. i jutro włożę do jej skrzynki. okropieństwo. kiedyś zbierałam opakowania po lekach.. i głupia byłam, ulitowałam się i wyrzuciłam dwowdy zbrodni. chamstwo się szerzy.. porażka. jak ktoś jest przed kolacją to przepraszam.