Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaxiFrey

Klatka z mysza na oknie O.O

Polecane posty

Gość HaxiFrey

Moja sąsiadka kupiła sobie mysz. Taką czarną w białe kropy. Fakt od tego jej okna zimą ciągnie i postawiła na tym oknie klatkę z myszą. Czy mysz w zimę i mrozy może tam zmarznać? Czy może powinna ją trzymać gdzieś na stoliku? Może wpadłabym do niej i zaproponowała jej zmiane miejsca dla jej myszy ale musze wiedzieć, czy to,że jej klatka stoi na oknie gdzie przez zamkniętę czasem wieje a w pokoju nie ma zwykle za cieplo. rzynajmniej gdy tam jestem.

Gość ruojoue
jasne że nie może stać. Idz do niej i powiedz zeby nie trzymała na oknie tylko tam gdzie ciepło.

Gość konwalia zimowa
boże co za rady, powiedz sąsiadce niech ją przestawi, pewnie że jej zimno. Mysz siedzi pod ziemią w ciepłej norce, a twoja sąsiadka jeszcze ją na światło dzienne wystawiła zamiast gdzieś chociaż z jednej strony zasłonić.

Gość nie rozumiem takich ludzi
jak twoja sąsiadka. Kupują zwierze a potem kładą klatke gdzieś w dziurze z boku w zimnym miejscu jak jakiś mebel. Głupia baba. Niektórym ludziom powinni wprowadzić prawny zakaz posiadania zwierząt. Po co babiszon w ogóle kupował mysz jak nie potrafi zapewnić odpowiednich warunków i w dodatku z takim podejściem i brakiem wyobraźni.

Gość shiiin
biedna myszka moja kolezanka trzymala rybki na oknie... zdechły :O od okien wieje , ja nawet glowy nie trzymam blisko okna jak siedze na lozku