Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość express

Hemoroidy a ANUREX

Polecane posty

Gość express

Ktoś już to może stosował? Warto się szarpnąć?

właśnie sie dowiedziałam o tym niby-cudownym sposobie na hemoroidy. produkt dostepny jest na allegro i równiez jestem ciekawa czy rzeczywiscie działa. moze jednak ktos go wyprobowal?

Gość kasia66666
czytalam o nim dzisiaj a jednoczesnie przeczytalam o sposobie z zamrazaniem wody w palcach gumowej rekawiczki, czy to nie bedzie dzialalo tak samo w koncu chodzi o zamrażanie żylaków,a gumowa rekawiczka plus woda kosztuja o wiele mniej niz ten anurex.... nie wiem...

Gość logik
Krioterapia polega na leczeniu bardzo niskimi temperaturami, znacznie ponizej zera, a tak ten preparat chyba działa. Woda raczej ma inne wlasciwosci niz ten specjalny plyn.

Gość może coś więcej
czekam na kogoś kto to stosował.Jestem bardzo ciekawa czy anurex naprawdę jest skuteczny

skoro wkladasz to do zamrazalnika to nie mowy o nizszych temperaturach niz dla wody...dla kazdej substancji w zamrazalniku temp jest taka sama

Gość może coś więcej
wnioskuję,że tak samo może działać opisana przez kasia66666 rekawiczka z wodą.

Gość belson
czy może ktoś stosował, bo nie mogę się pozbyć tego cholerstwa...

Gość Kalao
Dajcie znać bo też jestem ciekaw efektu.

Gość BCAA
Tak ANUREX działa stosując go 3 razy dziennie po 3 dniach juz można poczuć ulgę po 2 tygodniach niema śladu widocznego oczywiście w zależności od stopnia zaawansowania hemoroidów polecam

Gość gwiazda03
Lepiej nie ryzykować z czymś, czego się nie zna. Sprawdzone sposoby i leki są najbezpieczniejsze. Może się również zdarzyć, że hemoroidy to tylko objaw, ale na szczęście pojawiła się rewolucja w onkologi, więc warto się z tym zapoznać.

Gość kkkkada
podbijam temat uzywał ktoś?

Gość mnbvx
cisza nikt nie kupił?

Gość onomatopeja93
ja mam hemoroidy,krwawią czasami,ale po krwawieniu zawsze lepiej się czuję. ostatnio już od dwóch miesięcy nie krwawiły przy wypóżnieniu. co jeść,aby znów leciała krew? reguluje mi to jej poziom bo mam trochę za dużo hemoglobiny a po krwawieniu z hemoroidów jest ok.

Gość gość
Anurex naprawdę działa szybko przynosi ulgę naprawdę polecam jest wart swojej ceny, mnie uwolnił od okropnego bólu, polecam z czystym sumueniem

Gość gość
spróbujcie zamrożonej słoniny naprawdę przynosi ulgę

Gość gość
Odważyłam się i spróbowałam anurex. Na każdego może działać inaczej, jednemu pomoże innemu nie, ale jak się nie spróbuje to się nie przekona. Mi pomógł, czuję ulgę, naprawdę warto.

Gość Jano
Witam, próbowałem Anurex i polecam. Naprawdę działa. Jest to dość drogie, ale warto. Po kilku zastosowań, bez bólu i pieczenie.

Gość gość
Chce zakupić ten produkt, napiszcie czy warto, mój mąż ma taki problem ostatnio pękł mu żylak,hemoroid, tak sam z siebie w nocy kiedy spał.i teraz chcemy coś z tym zrobić, napiszcie jak ten anurex działa, proszę

Gość gość
ja kiedy nie dawalam sobie juz rady z hemoroidami zglosilam sie po prostu do kliniki http://www.euro-klinika.pl/artykul/proktologia i tam sie pozbyli problemu. Juz mialam dosc ciaglego dyskomfortu, bolu i pieczenia i w moim przypadku zabieg to byl jedyny sposob

Gość gość
Złoszczą mnie te wpisy PRowców od anurexu. Żeby sprzedać towar napiszą wam wszystko co chcecie...