Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona....

owsiki u dziecka

Polecane posty

Gość zaniepokojona....

jak wygladaja, jak to cholerstwo sie leczy

Gość lentilka
to zalezy gdzie mieszkasz, czy w Polsce czy w innym kraju, i wiek dziecka jest wazny swedzenie pupy, w kupie u dziecka widac czasem biale krociutkie wijace sie robaczki, albo moga byc czarne, jezeli sa juz matrwe najskuteczniejsze jest leczenie farmakologiczne, do ktorego musza przystapic wzyscy domownicy, wtedy ma ono sens

Farmakologia. U dzieci to normalne, nieunikniona rzecz. Ale pomaga również jedzenie kwaśnych potraz (żurek, kwaśnica, kapusta kiszona pod każdą postacią).

Gość zaniepokojona....
moj syn ma 9 miesiecy,od jakiegos czasu bardzo niespokojnie spi ,dzis zauwazyłam pełno czarnych niteczek w pieluszcze:( A to ze sa martwe to dobry znak? Moge małemu podac np wode zx cytryna

Gość a71
Też borykałam się z tym problemem u dziecka.Idz do pediatry powie ci co zrobic

dziewczyny a wiecie skąd te cholerstwo się bierze?? Czy to prawda, że od jedzenia słodyczy u dzieciaków się pojawiają się te wstrętne robaki?

Gość a71
Moje, chyba piaskownicy złapało.Pewnie wystarczą brudne ręce,zwierzak w domu

Gość zaniepokojona....
moj ma dopiero 9 miesiecy nieje słodyczy.Do lekarz ide dopiero w poniedziłek ,ale do tego czasu chciałam bym mu ulzyc:(niewiem jak

dzieci wszystko dotykaja, potem raczki wkladaja do buzi, a jaja owsika moga byc w kurzu, mozna je przyniesc na butach... niewiele potrzeba do zakazenia...

Gość to dziadostwo
jest wszedzie, w kurzu, ziemi, nie umyty dokladnie owoc, mozna tak dlugo wyliczac, nie wiem jak to jest z tak malymi dziecmi, bo dzieciom ponizej 2lat nie podaje sie tych srodkow, sa za mocne dla ich delikatnego zalodka,moze cos lekarz poradzi,albo zastosuje minimalna dawke dla tego maluszka w Polsce tylko na recepte, ale w Anglii w kazdej aptece bez!!!cena niecale 6funtow