Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamana .....

załamana!!!!!!!!!! /////////////////

Polecane posty

Gość totalnie załamana .....

obiecałam chłopakowi z którym sie spotykam ze dziś sobie posiedzimy u mnie i wogule...bo tak tp gdzie zimnooo i takie tam...ale oczywiście moja siostra powiedziała ze nie odstapi mi pokoju(wielce musi sie uczyć...ŻAl a jak do niej ktoś przyjeżdżato nie ma zadnego problemu...świetnie ....co ja mu mogę powiedzieć przecież nie powiem mu ze mam pokój z siostra i nie mamy gdzie siedzieć.......kiedys juz mówiłam o gościach..o siostrze aaa teraz naprawde nie mam co powiedziec...tak strasznie sie boje ze sie na mnie obrazi stwierdzi jakieś brednie....i już sie nie odezwie....aaa tak mi na nim zależy..... mam super siostre.......teraz dostaly tylko łzy...co ja ma m robić co mu powiedzieć.??

Gość kkadkakkad
no prawde, przeciez to nie wstyd. Nie macie w miescie galerii jakiejs czy czegos takiego ?

Gość CBS
podtrzymaj zaproszenie, powiedz mu co i jak. usiadzcie sobie razem niech sie siostra probuje uczyc dalej ;) a jak ona bedzie miala gosci zorb to samo, siedz tam z nimi albo zapros jeszce kogos do siebie w tym czasie moze nastepnym razem siostra tez dowie sie w koncu co znaczy kompromis ? :)

Gość oj dziewczyno
normalny chlopak nigdy w zyciu nie obrazi się na ciebie z powodu wspolnego pokoju z siostrą, a na dupka szkoda czasu