Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssfffffffffffff

czy on jest normalny.Mam go dosyć..!

Polecane posty

poznałam faceta .na poczatku nawret spoko ale po tem..po kazdym spotaniu z nim ledwo co zdejme buty a on juz chce żeby weszła na skeypa i gadałą...zadając i diotyczne pytania "i co tam ciekawego mi powiesz"iu takie tam sam jest nudny jak flaki z olejem ale zniosłabym to bo na spotkaniach nawet jakoś jest ale te rozmowy na gg gdzie nic nie mówi a mnie meczy zebym gadała i ciagnie gadke na siłe zadajac idiotyczne pytania 100 razy te same..mimo że czuje że gadka sie nie klej nie chce przestać i wiecznie chce zebym była na skypie..ledwo co wracam ze szkoły zmeczona zdejmuje buty chce coś zjesc obejrzec film a juz na klatce schodowej dzwoni komórka bo wie o ktorej koncze i domaga się żebym wchodzila na gg!!wkurwia mnie to nawet nei dam mi szansy siebie po lubic znamy sie dopirto miesiac a juz tak mi sie znudził jakbym go miała conajmniej 7 lat...wszyscy są tacy absorbujacy?

Gość to normalneee
po prostu sie zakochał jakbys sie zakochała to byś mała tak samo

Gość brzoskwinka1
Natrętny tylko.. jeśli już cie wkur. to powiedz mu w grzecznie albo ze konczysz znajomosc, albo wytlumacz ze nie mozesz być na kazde kiwniecie palca i takie cos ci porpostu nieodpwiada :)powodzenia

ja juz nie wiem czy to ze mna coś nie tak? spędzma znim cztery godziny wchodze do domu i juz chce gadać przez skypa...a ja mam przeciez kolezanki,filmy w telewizji ktore lubie daje mu to do zrozumienia że leci mój ulubiony film że rozmawiam z kolezanką ktora ma problem a on nic jak grochem o ściiane.nie potrafie tak walnąc prosto z mostu licze na to że ludzie są domyślni

Gość 0300000333
znam ten ból wszystko z tobą ok.To normalne,że co za dużo to nie zdrowo,też nienawidze takich natrętów:O

Gość to ja to ja j
faceci domyślni?? chyba 1 na 100

Gość sgsgsgg
no to mu powiedz poprostu ze nie masz czasu i rob co mialas robic bez wyrzutow sumienia :) jak bedzie nalegal to trzymaj sie mocno i bedzie wiedzial ze z toba nie ma lekko. :)

rzygam nim mam go dosyć!!

Gość ggf
spoko, dam ci spokój. nie moglaś mi tego wprost powiedziec?

bo on mi przez to nie daje sie pokochac bo mi bokiem wychodzi i mnie osaczył za szybko to sie dzieje

Gość a nie prosciej mu o tym
powiedzieć?