Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla WAS

dla WAS _nadwrzliwi i niepokorni

Polecane posty

Gość dla WAS

Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Waszą czułość w nieczułości świata, za niepewność wśród jego pewności, za to, że odczuwacie innych jak siebie samych, zarażając się każdym bólem, za lęk przed światem, jego ślepą pewnością, która nie ma dna, za potrzebę oczyszczenia rąk z niewidzialnego nawet brudu ziemi bądźcie pozdrowieni. Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Wasz lęk przed absurdem istnienia i delikatność nie mówienia innym tego co w nich widzicie, za niezaradność w rzeczach zwykłych i umiejętność obcowania z niezwykłością, za realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego, za nieprzystosowanie do tego co jest, a przystosowanie do tego co być powinno, za to co nieskończone - nieznane - niewypowiedziane ukryte w Was Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Waszą twórczość i ekstazę, za Wasze zachłanne przyjaźnie, miłości i lęk, że miłość mogłaby umrzeć jeszcze przed Wami Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane - (niedocenianie Waszej wielkości nie pozwoli poznać wielkości tych, co przyjdą po Was), za to, że chcą Was zmieniać zamiast naśladować, za Waszą boską moc niszczoną przez zwierzęcą siłę, za niezwykłość i samotność Waszych dróg bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi Kazimierz Dąbrowski – „Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi”

Gość błąd w tytule
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestwm nadwrażliwa i to mnie już wkórwiło,ten błąd w tytule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholera!przyczynił się!

Gość taka jakas
ladne, od razu sie lepiej poczulam :)

Gość błąd w tytule
mnie już takie teksty nie pomagają mam dość wszystkiego nadętych tekstów,poezji,muzyki,obietnic,nadziei zawsze beznadziejnej

Gość to tylko puste slowa
i tak docenic to moze tylko inny nadwrazliwiec, dla innych ludzi i tak to nic nie znaczy i tylko trudno sie zyje...

Gość taka jakas
no coz, nadwrazliwosc nie bardzo jest dzis na czasie. ja to w kolko powtarzam, ze jestem z innej epoki :)

Gość taka jakas
troche smutasne te kawalki. mozna byc nadwrazliwym ale nie trzeba od razu byc takim smiertelnie powaznym...

Gość błąd w tytule
bezustanne harakiri ehhh żegnam🖐️

Gość wclae mnie to nie pocieszyło
to jak uderzenie w twarz

Gość taka jakas
chyba troche przesadzacie...zreszta z czasem nabiera sie wiekszego dystansu do swiata i siebie i nie traktuje wszystkiego tak bardzo serio. z nadwrazliwca czlowiek staje sie wrazliwcem a to juz jest w normie :)

Gość buchlando
uderzylo mnie to , przesliczny wiersz :)

Gość wclae mnie to nie pocieszyło
mylisz się, niektórym się nasila ;).

Gość prawiczek 26
nadwrażliwośc niszczy życie . Chciałbym byc twardszy jak doda albo rutowicz czy pudzian , a nie taki miekki jaki jestem

Gość buchlando
to prawda ,ze niszczy, przeszkadza a ja nie umiem tego zmienic i mi tez sie nasila. Czym jestem starsza tym bardziej czuje sie wlasnie tak :/

Gość taka jakas
no, ja oceniam po sobie :) ale kazdy jest inny. prawiczku, naprawde chcialbys byc taki jak jola rutowicz??? nie wierze :) choc jole calkiem lubie na swoj sposob...

Gość taka jakas
ja to nie dosc, ze jestem nadwrazliwa to na dodatek okrutnie niesmiala i to mi raczej utrudnia zycie.

Gość dla WAS od Ropinchuta de amur
...nadwrażliwość ani dobra ani zła od ciebie zależy jak jej użyjesz..

Gość Ropinchuta de amur
...przytulam was wszystkich pokrętasy i zasmarkańcy....nadrażliwcy i bryły lodu..

Gość Persona na A
Piękne i prawdziwe słowa

Gość taka jakas
ja tam nie narzekam :) ale reszta widze cokolwiek zdolowana

Gość now wolf
To się z czasem zwykle pogłębia, ale nic w tym złego. Wbrew pozorom: czas nie zmienia nas, ni czas, ni życie.