Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opminoduesp

Skad to parcie na szczuplosc wsrod facetow?

Polecane posty

Gość opminoduesp

Doprawdy, nie zebym sie nad tym jakos specjalnie zastanawial, ale czlowiek widzi roznych takich panow na ulicy i stad ten topik, ten temat kafeteriowy no niby dylemat do rozmowy. Skad to parcie na szczuplosc wsrod facetow? u kobiet, dam. bialoglowych rozumiem, zakorzenieniony archetyp plci pieknej ktorej smukle ksztalty maja swiadczyc o atrakcyjnosci, maja pociagac i wzbudzac podziw, cialo ma tryskac napietoscia, namietnoscia, kusic onamentami damskiej urody itp itd takie tam banaly. Ale widze nieraz takich panow, z calym szacunkiem, ale tak a vista to rece szczuplutkie niczym pianista, pupa jak orzeszek, nozki jak zapalki.. to meskie nie jest, chlopiece bardziej - wg mnie dla czystosci i spojnosci dodam.. Zgoda, moze i jestem uprzedzonmy, zdominowany jakims klasycznym myslenieniem tudziez wyobrazeniem o fizis mezczyzny ale jakos tak to odbieram

Gość a mnie sie wydaje ze
takie wieszaki sa po prostu nieapetyczne i tyle...kazdy ma inny gust,ale wydaje mi sie ze kobiete trzeba miec za co uchwycic i do czego sie przytulic

Gość ghjkil
przestan zrec tyle i zrzuc swoj ohydny piwny brzuch to bedziesz miec powodzenie, moze 🖐️ "fizys"- ech... moja ulubiona książka "Mistrz i Małgorzata" :P

Gość vt
też niekiedy na miescie widze takie chudzinki...niektórzy bardzo ładni a tacy chudzi...by przytyli z 20 kg to od razy ładniejsi by byli...mój mąż mierzy 180 cm i waży 90 kg...to tak akurat..fajne ma ciałko ;)

Gość a mnie sie wydaje ze
NIE ZAJARZYLAM :D MOIM ZDANIEM CHUDZI FACECI WCALE NI SA FAJNI...JA WOLE TAKIEGO MISKA DO KTOREGO MOGE SIE PRZYTULIC..OCZYWISCIE NIKT TU NIE MOWI O 150 KG ;)

Gość opminoduesp
Czyli po tym co napisal ghjkil oznacza ze faceci wyszczuplaja sie glownie dla kobiet? Kobiety lubia takich.. waskich panow?