Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

moja suknia ślubna- kto chce zobaczyc?

Polecane posty

suknie z MS mozna przymieżyc w Krakowie na RYnku Głównym w salonie Madonna, ale naturalnie nie mają wszytskich modeli z kolekcji. na suknie czeka się 6 miesięcy a co do wyporzyczenia to płaci sie 60% ceny + 200 zł na czyszczenie

TEORIA- śliczną masz tą suknie, przymierzałam ją:) dół ma ładniejszy od mojej i lepiej podkreśla talie ale ja lepiej wyglądam w takim dekoldzie jak ma ta moja paula z maggie sottero. pozdrawiam:)

Dzielna ---> dzięki ;) chociaz kurde jak teraz patrzę na Twoją to bardziej mi się od mojej podoba :P :D może dlatego, że na moją już sie napatrzyłam :D :D w Twojej mi się właśnie góra bardzo podoba, ztym że ja chciałam mieć na szyję a nie na ramiączkach no i nie mam takich cycków żeby se taki dekolt sprawić :D :D

Gość cudowna suknia
uwielbiam takie kroje. naprawdę kupiłaś ją za 990?!!! Ja już po ślubie, zapłaciłam za kieckę sporo, a nie była jakaś firmowa ;) , więc weź mnie nie dobijaj :)

Gość no nareszcie
w końcu jakaś ładna suknia, nie to co te wszytskie tafty

no to teraz napiszcie mi jakie kwiaty do niej dobrać. mam włosy długie- tak mniej więcej do zapięcia od biustonosza, średni blond i nie będę miałą welonu, tylko lekko je pofaluje. od razu mówie że nie lubie kalii. zastanawiałam sie nad jasno różowymi piwoniami razem z różami takimi w kolorze brudnego różu. tylko że taki butiek jest bardzo okrągły i nie wiem czy to pasuje. cos mi się wydaje że do tej mojej sukni najlepiej będą wyglądały jakieś długie wąskie kwiaty

śliczna .. bardzo :)))) ... mierzylam coś podobnego, ale niedobrze mi z dekoldem w kształcie litery V

Gość wow wow wow
a ja mam dylemat, bo podoba mi sie chyba z 20 sukienek. zazdroszcze wam ze podjelyscie decyzje. najchetniej kupilambym kilkanascie sztuk i przebierala sie co godzine w jedna.mam nadzieje ze znajde w koncu swoja idealna suknie i nie bede chciala jej sciagac

Gość isabelle1983
Suknia piękna (mam na myśli projekt MS)-mam nadzieje że uszyją Ci równie piękną mimo, że na zdjęciach nie są to ich projekty a Madame Blanche szyje TYLKO na wzór Maggie Sottero:))) Pozdrawiam

Gość jaaaa220984
i Twoja sukienka i Teorii jest nie ładna...po prostu..

Gość już mężatka
Suknia jest po prostu boska. A te wszystkie które ją krytykują to pewnie te "księżniczki" które muszą iść w bezie i wyglądać jak kula śniegowa. Gratuluję smaku i bardzo dobrego wyboru. Na prawdę jest to suknia najbardziej elegancka i gustowna z wszystkich tutaj prezentowanych przez przyszłe panny młode :)))