Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zycie jest do dupy

Polecane posty

jestem beznadziejny jestem prawiczkiem koledzy mnie olewaja nie przezylem nic w zyciu chociaz mam 25 lat przegrywam zycie z kretesem czasami mam tego serdecznie dosc :(

to może panowie wyjdźcie z domu, a nie sobotni wieczór spędzacie na kafe, użalając się nad sobą nawzajem :o

jeżu, to wyjdź ze śmieciami 😠 może spotkasz po drodze kobietę swego życia :P

gdybym była w waszym wieku i bez zobowiązań, to nie siedziałabym tu minut, zawsze się coś znajdzie do roboty!! nie masz z kim iść- idź do kina, zawsze jest w nich kupa singli. jedź do centrum na jakąś fajną kawę, herbatę, wino, kolację- do knajp wpuszczają pojedynczych gości :o reasumując: pier.dolicie panowie :classic_cool:

przecież można wyjść na spacer, na basen, na lodowisko. poporostu wyjść żeby nie siedzieć w domu skoro Ci źle.

\"do knajp wpuszczają \" nie fascynuje mnie chodzenie po knajpach \"idź do kina, zawsze jest w nich kupa singli. \" jak coś grają co mi pasuje to zdarza mi się chodzić... wchodzisz, kupujesz bilet, siadasz, oglądasz, wychodzisz 🖐️ :classic_cool: :O

czasem bywa tak, że z pozoru głupie miejsce jak przystanek autobusowy, staje staje sie miejscem poznania znajomych, romowa nawet o godzinie odjazdu, a potem wywiazuje sie rozmowa na inny temat .. tak bywa czasem. dlatego wyjscie gdzies (kino, basen, lodowisko) nawet samemu (jesli jest Ci źle siedziec w domu) może być początkiem jakieś znajomosci.

a ja wygrałem życie - do wszystkiego można znalesć wytłumaczenie :) do knajpy bym nie poszla sama, ale inne miejsca jak basen czy lodowisko

prawiczek i kropka 1987 - bo jestes młody masz 21 lat i masz jeszcze znajomych ze szkoły, z upływem czasu znajomi się wykruszają, zostaja tylko nieliczni. Jeśli bedziesz prawiczkiem za 5 lat to będziesz inaczej mówił.. tak mniemam ---------

no i oczywiście duża czesc ludzi wieku 25-26lat ma rodziny, prace i obowiązku, i w duzejmierze czas wolny woli spedzic w domowym zaciszu i wyspac sie w nocy, anizeli imprezowac do białego rana.

\" ale inne miejsca jak basen czy lodowisko\" jak bym grał w amatorskiej drużynie hokeja albo pasjonował się łyżwami to pewnie potrafiłbym sam pójść jeździć... ale jak idziesz to robić od święta dla rozrywki to to jest raczej zabawa towarzyska, znaczy grupowa :O

Gość jestes downem czy udajesz
prawiczek i kropka 1987

Gość jestes downem czy udajesz
to ciota

\"woje pieniadze to chleje, bo co mam robic,\" możesz wszystkie pieniądze wydawać na rozwój licząc na korporacyjną karierę możesz wszystko inwestować w hobby chodzić do agencji towarzyskiej oddać caritasowi jest dużo możliwości

a ja wygrałem życie -pisalam juz ze wszystko można wytłumaczyć - a Ty chyba już masz geniusz w tym zakresie. jeśli ma się potrzeba wyjścia do ludzi, to nie przeszkadza, aby samemu wyjść na lodowisko. Ale oczywiście możńa również znaleść tysiąc powodow aby tego nie uczynic