Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zycie jest do dupy

Polecane posty

ja mam daleko lodowisko,a że nie mam samochodu to mi sie nie chce, zreszta ostatnio wole siedziec w domu.. mam taką potrzebe. Ale owszem czasem sobie chodze. oczywiście lepiej jest iść z kims, ale niestety moi znajomi nie umieja jeździć, i boją się o swoje kończyny:P Ale ja kocham lodowisko, jestem amatorem oczywiście.

\"jeśli ma się potrzeba wyjścia do ludzi, to nie przeszkadza, aby samemu wyjść na lodowisko\" to równie dobrze mogę się przejechać do centrum i z powrotem autobusem... bo to będzie taki sam kontakt jak na tym przykładowym lodowisku

a moim marzeniem jest aby mieć całą tafle dla siebie:)

a ja wygrałem życie - tak, ale ciągle siedzenie w domu nienastraja optymistycznie, wiec, jesli chcesz mozesz nawet pojeździć autobusem. Dużo oczywiście zależy od nastroju danego dnia, bo czasem jest się skorym do rozmów i tak jak pisalam wczesniej z głópiego zapytania o odjazd autobusu może wywiązać sie ciekawa rozmowa, a moze nawet znajomośc. A czasem nie ma się ochoty na żadne pogaduszki.

Gość ale robicie oszustwo
taaak, zycie jest do dupy🖐️

deko ..skoro niby kochasz lodowisko to dlaczego częściej na nie nie chodzisz??? ja kiedys lubiłem grac w piłkę i potrafiłem z kumplami jechac na inną dzielnice aby sobie pograc w sumie objechalismy cały poznań :D a może ty jestes domatorka

cream, zeby jechać na lodowisko musze jechać do innego miasta i przejechac go w połowie, zajmuje mi to około godziny w jedną stronę.

Cartoon Network - nie, można wstać i gapić sie przez okno jak odjeżdżaja autobusy. Kwestia padejścia.

mamy sztuczne, a na takim jeździć nei będe, bo to zniewaga lodowiska. Miasto wojewódzkie jest kawałek dalej, tam jest prawdziwe..

\"Wstajemy i robimy rundkę autobusem Będzie podniecająca frajda\" czemu nie.... idź i każdym autobusem jeździj z 2-3 przystanki po drodze zagadując ładne współpasażerki i zapraszając je na kawę... jak się nie uda to wysiadasz i do następnego będzie i frajda, i emocje... wreszcie znajdziesz dziewczynę same + :P

a ja wygrałem życie - ale chrzanisz, przecież ja nie o tym pisze.

deko ..ale jestes wybredna :D szkoda ze nie mieszkasz w poznaniu tu bys miała rozrywke non stop :)

prawiczek i kropka 1987 - dziecko drogie dziecko, to może odrazu się zapisz na Babińskiego - tam Cię odtrują.. i miejsce w AA sobie zarezeruwj.

nie narzekam na miejsce gdzie mieszkam. kraków co prawda nie jest tak daleko. :P

e tam ja bym nie mógł mieszkac teraz w innym miescie niż poznań jedynie za granicą ale tylko we włoszech :)

szczerze mówiac to Poznań mi się nie podoba, jako miasta. kocham Kraków, choć w nim nie mieszkam.

wiesz ja się w pn urodzilem mieszkam w centrum mam wszędzie blisko czego więcej chciec??? jedynie mi dziewczyna do szczęścia potrzebna reszte już mam . a ty chcesz zamieszkac w kraku czy ci się to nie opłaca??

nie wyobrażam sobie tego, mieszkam prawie ze na wsi, i kocham to cisza spokoj, zieleń.. czego chciec wiecej. Nie wyobrazam sobie mieszkac w miejscie w bloku czy w kamienicy. Jedyny okres kiedy moglabym to zmienic to zima. lato wiosna jesien.. nie umialabym tak życ.