Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zrobi艂 si臋 problem ....

G艂upia sytuacja

Polecane posty

Czy dzieli膰 si臋 op艂atkiem na kolacji wigilijnej z firmy z dziewczyn膮, kt贸ra obrabia mi ty艂ek i nagada艂a k艂amstw szefowi podczas mojego urlopu, 偶eby ratowa膰 siebie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Tak zrobi艂am w zesz艂ym roku, ale to wygl膮da komicznie. Chyba nie p贸jd臋....

Udost臋pnij ten post

Chocia偶 z drugiej strony .... to tylko z ni膮 mam ten problem. Inni s膮 w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

id藕, podejd藕 do niej i g艂o艣no 偶ycz jej wi臋cej taktu i prawdom贸wno艣ci w nowym roku;)tak, 偶eby jak najwi臋cej os贸b s艂ysza艂o;)

Udost臋pnij ten post

mimo wszystko podziel si臋 tym op艂atkem. taki sens tego jest by si臋 jednac. jakby nie by艂o to Ty wygrasz!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatatata
J贸zio ma racje , podziel si臋 op艂atkiem

Udost臋pnij ten post

Dobre ! Mog艂abym, ale ona jest tak pyskata, 偶e odparowa艂aby mi na poczekaniu czym艣 innym! Do j贸zia - ale Ona udaje, 偶e mnie nie widzi.

Udost臋pnij ten post

nastaw si臋 bojowo, zanim do niej podejdziesz. to Ci pomo偶e, je艣li b臋dzie trzeba popyskowa膰;)

Udost臋pnij ten post

No kurcze, ale bojowo....? Ja chcia艂am si臋 troch臋 odstresowa膰, a tu trudno. Warunki niesprzyjajace. Mo呕e robi臋 z ig艂y wid艂y, ale my sobie nawet cze艣膰 nie m贸wimy rano.

Udost臋pnij ten post

no ja si臋 nie dziwi臋... trudno utrzymywa膰 dobre stosunki z kim艣, kto Ci obrabia dup臋 za plecami;) bojowo tylko na rozmow臋 z ni膮. p贸藕niej si臋 rozlu藕nisz:)

Udost臋pnij ten post

Z wszystkimi 偶yjecie dobrze w pracy? A jak z 偶yczeniami? Trzeba udawa膰 i si臋 u艣miecha膰, czy wzi膮膰 wolne przed Wigili膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ldldldldldl
Booooosh, ludzie, czy wy rozumiecie w og贸le sens dzielenia si臋 op艂atkiem???? Na lito艣膰, to jest gest pojednania i wybaczenia!!! Nie sta膰 ci臋 na to - nie id偶! Strasznie jeste艣cie wszyscy podli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre to
Ja chyba nie by艂abym gotowa na takie pojednanie. Skoro nawet si臋 nie witacie, nie widz臋 problemu. Nie podchod藕 do niej i ju偶.

Udost臋pnij ten post

To Ona nie odpowiada艂a rano na moje przywitanie, rozkazuje mi chocia偶 nie jest moj膮 kierowniczk膮. Zazdro艣ci mi dos艂ownie wszystkiego. I to Ona mnie omija podczas Wigilii. Nie b臋d臋 jej goni膰 (-:

Udost臋pnij ten post

Booooosh, ludzie, czy wy rozumiecie w og贸le sens dzielenia si臋 op艂atkiem???? jako jeden z tych ludzi贸w odpowiadam: dla mnie to nie ma 偶adnego sensu. zwyk艂e prze艂amanie wafelkiem, a robicie z tego wielkie halo;)

Udost臋pnij ten post

Dla mnie akurat to nie tylko wafelek :-) A przez t膮 kobiet臋 nie raz p艂aka艂am.

Udost臋pnij ten post

A gdzie tu problem? Normalnie do niej nie podchodz! Gdzie jest powiedziane,ze Ty musisz do kazdego podchodzic by sie op艂atkiem po艂amac. Ja bym ja ola艂a..a gdyby ona do mnie podeszla..to..zlozylabym jej Weso艂ych Swiat i tyle!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka idiotke to...
olej ja po prostu, zignoruj , baw sie dobrze i nawet jeden raz nie popatrz jej w oczy! Postaraj sie to zrobic! nawet na nia nie patrz, ona sie bedzie gapic, a ty nie spojrz nawet w jej strone, jakby jej tam nie bylo! pozdrawiam trzymaj sie i.......nie patrz na nia!

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki za opinie. Staram si臋 j膮 ignorowa膰, ale chol..ra kosztuje mnie to troch臋 zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre to
nie odpowiada na powitanie, na Wigiliach omija a ty masz jeszcze jakie艣 w膮tpliwo艣ci?

Udost臋pnij ten post

Za bardzo sie tym przejmujesz. Wybacz ale smiem twierdzic,ze masz slaba psychike. Dziewczyna narobila Ci swinstwa a Ty sie jeszcze zastanawiasz jak 艂amac sie z nia oplatkiem by jakos przezyc ta Wigilie. Naleza Ci sie przeprosiny (od niej) i to ona powinna pierwsza wyjsc z pomyslem dzielenia sie opatkiem. NORMALNIE MIEJ JA W DUPIE!

Udost臋pnij ten post

Nie, nie mam w膮tpliwo艣ci. Tak zrobi臋. B臋d臋 si臋 艣wietnie bawi膰, ale z innymi. Ona nie umie przeprasza膰. Ale podliza膰 si臋 komu trzeba - jak najbardziej. Troch臋 te Wigilie s膮 mimo wszystko sztuczne. Je艣li Szef karze i艣膰, a nie wszyscy darz膮 si臋 sympati膮. Prawda?

Udost臋pnij ten post

Wytarczy,ze na tej Wigilii bedzie kilka przyjaznych Tobie osob i szef!:) Z nimi podziel sie op艂atkiem, porozmawiaj a potem najnormalniej w swiecie zawijaj sie do siebie! Nie jestes malym dzieckiem i nikt Ci nie kaze skladac zyczen nielubianej cioci, prawda?:)

Udost臋pnij ten post