Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobił się problem ....

Głupia sytuacja

Polecane posty

Czy dzielić się opłatkiem na kolacji wigilijnej z firmy z dziewczyną, która obrabia mi tyłek i nagadała kłamstw szefowi podczas mojego urlopu, żeby ratować siebie?

Tak zrobiłam w zeszłym roku, ale to wygląda komicznie. Chyba nie pójdę....

Chociaż z drugiej strony .... to tylko z nią mam ten problem. Inni są w porządku.

idź, podejdź do niej i głośno życz jej więcej taktu i prawdomówności w nowym roku;)tak, żeby jak najwięcej osób słyszało;)

mimo wszystko podziel się tym opłatkem. taki sens tego jest by się jednac. jakby nie było to Ty wygrasz!.

Gość tatatata
Józio ma racje , podziel się opłatkiem

Dobre ! Mogłabym, ale ona jest tak pyskata, że odparowałaby mi na poczekaniu czymś innym! Do józia - ale Ona udaje, że mnie nie widzi.

nastaw się bojowo, zanim do niej podejdziesz. to Ci pomoże, jeśli będzie trzeba popyskować;)

No kurcze, ale bojowo....? Ja chciałam się trochę odstresować, a tu trudno. Warunki niesprzyjajace. MoŻe robię z igły widły, ale my sobie nawet cześć nie mówimy rano.

no ja się nie dziwię... trudno utrzymywać dobre stosunki z kimś, kto Ci obrabia dupę za plecami;) bojowo tylko na rozmowę z nią. później się rozluźnisz:)

Z wszystkimi żyjecie dobrze w pracy? A jak z życzeniami? Trzeba udawać i się uśmiechać, czy wziąć wolne przed Wigilią?

Gość ldldldldldl
Booooosh, ludzie, czy wy rozumiecie w ogóle sens dzielenia się opłatkiem???? Na litość, to jest gest pojednania i wybaczenia!!! Nie stać cię na to - nie idż! Strasznie jesteście wszyscy podli.

Gość dobre to
Ja chyba nie byłabym gotowa na takie pojednanie. Skoro nawet się nie witacie, nie widzę problemu. Nie podchodź do niej i już.

To Ona nie odpowiadała rano na moje przywitanie, rozkazuje mi chociaż nie jest moją kierowniczką. Zazdrości mi dosłownie wszystkiego. I to Ona mnie omija podczas Wigilii. Nie będę jej gonić (-:

Booooosh, ludzie, czy wy rozumiecie w ogóle sens dzielenia się opłatkiem???? jako jeden z tych ludziów odpowiadam: dla mnie to nie ma żadnego sensu. zwykłe przełamanie wafelkiem, a robicie z tego wielkie halo;)

Dla mnie akurat to nie tylko wafelek :-) A przez tą kobietę nie raz płakałam.

A gdzie tu problem? Normalnie do niej nie podchodz! Gdzie jest powiedziane,ze Ty musisz do kazdego podchodzic by sie opłatkiem połamac. Ja bym ja olała..a gdyby ona do mnie podeszla..to..zlozylabym jej Wesołych Swiat i tyle!:)

Gość taka idiotke to...
olej ja po prostu, zignoruj , baw sie dobrze i nawet jeden raz nie popatrz jej w oczy! Postaraj sie to zrobic! nawet na nia nie patrz, ona sie bedzie gapic, a ty nie spojrz nawet w jej strone, jakby jej tam nie bylo! pozdrawiam trzymaj sie i.......nie patrz na nia!

Dzięki za opinie. Staram się ją ignorować, ale chol..ra kosztuje mnie to trochę zdrowia.

Gość dobre to
nie odpowiada na powitanie, na Wigiliach omija a ty masz jeszcze jakieś wątpliwości?

Za bardzo sie tym przejmujesz. Wybacz ale smiem twierdzic,ze masz slaba psychike. Dziewczyna narobila Ci swinstwa a Ty sie jeszcze zastanawiasz jak łamac sie z nia oplatkiem by jakos przezyc ta Wigilie. Naleza Ci sie przeprosiny (od niej) i to ona powinna pierwsza wyjsc z pomyslem dzielenia sie opatkiem. NORMALNIE MIEJ JA W DUPIE!

Nie, nie mam wątpliwości. Tak zrobię. Będę się świetnie bawić, ale z innymi. Ona nie umie przepraszać. Ale podlizać się komu trzeba - jak najbardziej. Trochę te Wigilie są mimo wszystko sztuczne. Jeśli Szef karze iść, a nie wszyscy darzą się sympatią. Prawda?

Wytarczy,ze na tej Wigilii bedzie kilka przyjaznych Tobie osob i szef!:) Z nimi podziel sie opłatkiem, porozmawiaj a potem najnormalniej w swiecie zawijaj sie do siebie! Nie jestes malym dzieckiem i nikt Ci nie kaze skladac zyczen nielubianej cioci, prawda?:)