Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna nie

co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość co ze mna nie

nie potrafie zakochac się w facecie ktory za mna biega kupuje kwiaty pisze smski i szybko jest mój zawsze zakochuje się wtakich obojętnych co to mnie olewają...wtedy cieszy mnie kazdy drobgy gest sympati...a takich co odrazu przynoszą kwiatki i prawia czułe słówka nie dostrzegam nie zakochuje się wnich

Gość ludzie...rergerg
wiem... to co jest trudno osiągalne przyciąga człowieka najbardziej... :) też tak mam... i w efekcie później strasznego kaca. ;)

Gość dziewczyny mam
dokladnie to samo....skazujemy sie na cierpienie na wlasne zyczenie ... :-0

Gość co ze mna nie
ale to jest chore bo im bardziuej taki facet sie stara tym mi jest bardziej obojętny jak na drugiej randce dostane kwiaty czy usłysze jakieś maks miłe rzeczy to już w ogóle mnie nie kręci

Gość będziesz_mój
"miłość jest jak cień człowieka- uciekasz, to cię goni.. akiedy ją gonisz ucieka, jak cień, jak cień"

Gość to smutne....
Ja mam identycznie... tylko jak facet okazuje zainteresowanie automatycznie w odstawke, a uganiam sie za tymi ktorzy mnie olewaja.. to jest okropne, straszne, czuje ze moge przez to zostac sama do konca zycia

Gość to smutne....
A ja coraz bardziej dostrzegam tragedie w swoim postepowaniu, bo podobaja mi sie faceci o strasznym charakterze, a tych z 'dobrym sercem' odtracam

Gość to smutne....
No nie powiedzialabym tego ww 100%.. mozna przez nich niezle sie nacierpiec..ale za to sa dobrzy w lozku:P

Gość grinczówna
a co jest ze, mną nie tak, ze jak wiem, że ktoś się mną interesuję to zaraz uciekam, jesli ja tez się interesuję tym kimś... a potem cierpię i żałuję bo wiem, ze zmarnowałam szansę:(

Gość grinczówna
nie jestem stuknięta, po prostu myślę, nie wiem czego, że nie będe potrafiła być z kimś, że stracę przy bliższym poznaniu, to chyba niska samoocena:O

Gość aDFDFRDWA
a ja dzisiaj czytałam o kobiecie maltretowanej przez męza przez 10 lat,do czekał sie 3 lat odsiadki

Gość popielec
wy poprostu jestescie popier..........dolone wszystkie!

Gość grinczówna
no i jestem i dobrze, zresztą postanowiłam sobie, ze nie będe wyczekiwać dniami i nocami na księcia z bajki, zjawia się to się zjawi, jak nie to nie, już się powoli pogodziłam z myślą że kiedyś będe starą panna:P

hahahah tak jak ja... ja juz to olewam... a najgorsze jest to ze nadal sie podobalm, a mnie prawie nikt... azwlaszcza ci co ich miec nie bede :) i OKI!!! nich tak zostanie :) mnie juz to pasuje i teraz nawet wydaje mi sie to zabawne :)

Gość ofer ma
eee tam. jakieś pokręcone teorie. prawda jest dużo bardziej prozaiczna. ci którzy traktują kobiety lekko i nie angażują się za bardzo są po prostu częściej atrakcyjni i mogą mieć, jeżeli nie każdą, to wiele. dlatego się w nich zakochujecie. a frajerowi który się kobietom nie podoba trafia się szansa żeby kogoś mieć i stara się jak może. tylko że wciąż pozostaje frajerem a to że się nim zainteresowałaś to zwykły przypadek, zbieg okoliczności i działanie niezbyt przemyślane. dlatego mimo jego zabiegów nie zakochasz się w nim bo nie jest fajny a te zabiegi są nieudolne.

Gość grinczówna
ja się może w swoim życiu z 5 facetom podobałam, chyba się mnie boją także bez polotu:P ale nie będe się poniżać wzdychaniem do kogoś kto nawet na mnie nie spojrzyi potem mieć doł, trafi się to się trafi nie musze się stresowac bynajmniej czy w oczach facetów wyglądam dziś atrakcyjnie czy też nie byleby w zgodzie ze sobą;)