Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna nie

co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość ofer ma
a o kim mam mówić? czy ja mam nick Miłość sex pożądanie?

Gość to smutne....
No wlasnie i fakt ze podobaja mi sie faceci, ktorym ja podobam sie mniej bardzo mnie pograza... zwarzajac rowniez na to, ze nawet jak super przystojny koles za mna lata, nie chce miec z nim nic do czynienia.. kurwa, moze to objaw jakiejs niedojrzalosci, bo nie wiem o co chodzi... jesli mozesz powiedziec: ile masz lat Miłość sex pożądanie...?

Gość ofer ma
"widocznie Cie nie zainteresowałam cóz będę musiała się z tym jakos pogodzic a szkoda" no co ty, jakie pogodzić. w końcu twierdziłaś że biegasz za facetami którzy się tobą nie interesują :D

Gość ofer ma
jakie honory, miłość jest najważniejsza, zakładaj trampki ci mówię :P

Gość to smutne....
Pytalam, bo myslalam ze to objaw niedojrzalosci;P Ja mam 21 i jestem sama juz od 4 lat, majac mozliwosci na zawarcie zwiazkow, Nie zaluje ze nie skorzystalam... ale wkurwia mnie fakt, ze uganiam sie debilami

Gość to smutne....
Miłość sex pożądanie widze szybko rezygnujesz, ja trwam w zdobywaniu dlugi czas... nie mam godnosci;P

Gość ofer ma
"nie jestem Ciebie godna" to chyba ja jestem trochę za stary :P

ofer ma, ile masz lat? - a moze ja jestem zbyt niedojrzała dla Ciebie? to smutne ---> przede wszystkim musisz sie sznowac :) daj sobie czas, nie traktuj wszystkiego jako "ta jedyna szansa" baw sie, smiej sie i nie czekaj na tego jedynego :) bo mozesz sie nie doczekać czekając :) Daj sie ponieść życiu :) a wszystko sie ułozy :) złotko naprawdę

Gość ofer ma
może tak odpowiem. jak się urodziłaś, to ja już w podstawówce byłem :)

Poważnie Babeczki to jest tak, że facet jak za nim latasz ma cie w glębokim poważaniu, a tylko przez chwile sie nie odzywasz, nie piszesz, nie "serzysz" (czyli mówisz mu milusich slówek) a już role sie odwracaja... a jaka satysfakcjaaaaaa MMmmmMmMmMmm wlaśnie jest w trakcie odwracania ról. Juz mi sie udało nie odzywać od wczoraj od 14-stej :)

Gość ofer ma
coż ty opowiadasz, ja sobie nic nie blokuje.

Korba, a nie Kobra hihihi, jeszcze ktoś pomyśli, żem przedstawiciel tej rasy nieczystej (męskiej :P), otóż właśnie niem, a nawet bardziej niż niem. Postanowiłam sobie być taką silbą i bezwzgędną kobietą jak Korba z lejdis - stad nick ;] A co do twojego nieudanego podrywu Sex Milosc Pozadanie - to może masz za mało seksowną czcionkę? :P

Gość onaaa_xx
powinnasc pojsc do psychologa.powaznie.

Gość ofer ma
dziewczyny, chcecie powiedzieć że faktycznie walczycie same ze sobą po to żeby nie zadzwonić albo nie napisać do faceta który się wam podoba tylko dla jakiejś głupiej satysfakcji? no chyba jesteście psychiczne faktycznie. i proszę sobie ze mnie jaj nie robić, god dammed!!!!!

Gość Olgaa34
Nie dla satysfakcji - tak powinno być to facet adoruje kobietke :) a ostatnio z tego co widze to kobiety lataja jak durne za facetami - a powiesz? Lepiej miec taka co sika za toba na kazdym kroku? Czy taka o ktora trzeba powalczyc? Cos mi sie wydaje ze na dluzsza mete ta latajaca za Toba by Ci sie znudziła

Gość to smutne....
Ja chcialabym powstrzymac sie od dzwonienia..ale niestety to robie ZAWSZE kiedy najdzie mnie ochota..hmm. :/

Gość ofer ma
nie wiem jak powinno być ale wydaje mi się że macie wyobrażenie rodem z jakichś harlequinów albo głupawych amerykańskich komedyjek w których facet tym bardziej kocha im większego durnia z siebie zrobi.

Gość Olgaa34
Czyż tak nie jest? Skoro robi z siebie durnia to znaczy, ze kocha nie? :D

Gość ofer ma
czasami znaczy tylko że jest durniem.