Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruzzz

dlaczego on juz nie pisze??

Polecane posty

Gość sypatikoONA
no własnie....to czysta prawda.Sama się o tym nie raz przekonałam ...jak gonisz róliczka on ucieka gdzie pieprz rośnie ;D

Gość penelopa kruzzz
pewnie tak jak oni wiedza ze nam przypadkiem bardziej zalezy to bye bye

Gość sypatikoONA
Od 3lat znam faceta którego traktowałam zawsze jak kumpla.....spotkaliśmy się ostatnio na jednej z imprez i okazało się,że on zaczyna mnie traktować jak obiekt zaintresowania.Na drugi dzień wyznał mi,że coś do mnie czuje.Choć on nie jest mi obojętny, boję się pokazać, że i mi zależy....:( Nie chciałabym go zrazic do siebie .Spędzamy razem sylwestra....ciężko będzie mi się przy nim zachowywać jakbym nie miała uczuć.

Gość włoszka 28
juz nie napisze... do mnie pisal 3 miesiace...potem sie dowiedzialam ze ma zone i dziecko w drodze oj ci wlosi plakal blagal...napisal niedawno zebym sie z im spotkala w krakowie wysmialam go napisalam maila ze ma zajac sie synkiem i pozdrowic zone... najgorsze ze tesknie za tym skurwielem..

Gość włoszka 28
wybaczcie przeklenstwo ale inaczej nazwac go nie umiem mam nadzieje ze nikogo tym wulgaryzmem nie urazilam

Gość włoszka 28
nie mialam wyboru w rodzine sie wcinac nie bede.. a ze nawijal makaron na uszy wlosi tak maja.. zranil ale dam rade bo to nie jest dramat nieszczesliwa milosc... moze twarda jestem ale gorsze nieszczescia mnie w zyciu spotkaly niz jakis tam romans ktory nie wyszedl:)

Gość penelopa kruzzz
ja to nie mialam szczscia i tym razem pewnie tez tak wyjdzie ajjjjjjjjjjj

Gość włoszka 28
nie ma nic gorszego jak mowic sobie : nie mam szczescia! kazda z nas ma szczescie tylko czasem je przegapia takze oczy szeroko otwarte patrz przed siebie glowa do gory i do boju!! tego kwiatu jest pol swiatu-tak mawiala moja babcia i wierz mi miala racje":)

\"Miłość sex pozadanie\" podobaja mi sie Twoje wypowiedzi - fajna z Ciebie babka :)

Gość penelopa kruzzz
odezwal sie ale gadka sie nie kleila... trudno

tez tak mialam jak Ty autorko. tez sie raz 1wsza odezwalam i niepotrzebnie bo pozniej sie wszystko posypalo a mialo byc tak pieknie :) trudno zycie...

Gość bawmy sie
iech zgadne masz pewnie 16-18 lat??? ja tez takie głupie błedy popełniałam jak byłam nastolatka, pisałm z kolesiem było spoko pozniej on przestał ja pisałm jak namolna dałm odczuc ze mi zalezy bo mi zalezało i to był mój bład potem mnie zranił i to bardzo :( byłam desperatka - juz nigdy wiecej ale moze akurat z taoba bedzie dobrze moze nie da rady ci po prostu odpisac a długo uz czekasz?????????

Gość penelopa kruzzz
mam 25 lat