Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOTKA KITKA

WIERZYCIE W COS TAKIEGO JAK KARMA???

Polecane posty

Gość KOTKA KITKA

mianowicie chodzi mi o to czy wierzycie w cos takiego???ktoś kiedyś zrobił wam coś zlego to predzej czy pózniej jego tez to spotka?? chyba wiecie o co chodzi??? tzw kara....

Gość nie ma czegoś takiego
im jesteś wiekszym skurwysynem tym lepiej... smutne ale taka jest prawda

Gość KOTKA KITKA
ja osobiscie tez tak mysle.... bylam kiedys z chlopakiem ktory zostawil mnie dla innej, byl z nia dlugo po czym ta go zostawila dla innego a teraz ten sie odezwal do mnie ze zaluje.... a ja??? w maju wychodze za maż :]

Gość KOTKA KITKA
czyli myslisz ze bycie podlym poplaca???

Gość KOTKA KITKA
zycie zawsze zaskakuje i to w momencie w ktorym sie nie spodziewalam...moja psióla zawsze mi powtarzala ze jesczze bedzie zalowal tego co mi zrobil nomi prosze...przyszla koza do woza...ma za swoje debil jeden! i nie nie jest mi go zal nawet!

to co damy innym , to od innych dostaniemy- wszystko do nas wraca i dobre i złe

Gość Bebe*
Ja wierze w karme.. i uwazam ze naprawde istnieje. To az zdumiewajace ile razy to samo co zrobilam wrocilo do mnie..

Gość Fercia
bebe a mozesz rozbudowac swoj post?? co takiego do ciebie wrocilo?

Gość Bebe*
Wykolejony motorni- napewno juz wypiles herbatke z czyjac slina :P

Gość uhahana i zbączona
wiecie, ja tam raczej nie wierzę w karmę (chyba że tą dla kota ;) ), ale coś w tym może być. Niedawno miałam taką historię: podarowałam mojej Chrześniaczce dość dla mnie znaczną sumę pieniędzy na rozkręcenie Jej pierwszego małego interesu. A nie jestem osobą zamozną i był we mnie taki moment zawahania czy dobrze robię, czy się nie rozrzucam, bo może mi na zycie zabraknąć albo na coś ważnego dla mojej córki... Wiecie że ta suma wróciła jakby do mnie - ktoś podarował mojej córce wkrótce potem nowiutki rowerek, na który nie byłoby mnie stać. Czy życie nie jest zaskakujące? Utwierdziłam się w tym, że nie należy żałować ani się bać, dobre uczynki wracają. A czy złe też? Nie wiem bo świadomie staram się nie czynić nikomu źle.

Gość Bebe*
Fercia.. Po 1. Kiedys miałam chłopaka ktorego strasznie kochałam a on mnie zdradzil kilka razy i pozniej zalowal strasnzie tego, chcial do mnie wrocic. Kilka mc pozniej bylam z innym ktory kochal mnie tak samo jak ja tamtego tyle ze ja go zdradzilam i on nie chcial do mnie wrocic:) To troche przekrecona KARMA. Po2.Kiedys rzucilam faceta ,a a on sie przdemna plaszcyl zeby byc zemna, a ja to poprostu zbesztalam z blotem. Pozniej jak zrozumialam ze go kocham on mnie zbesztal z blotem i powtarzal dokladnie te same teksty co kilka mc ja jemu mowilam:D po3.Jednego razu dostalam wiele roznych prezentow bardzo dorgich od mojego znajomego, po kilku mc wszystkie sie posuly. Nie wiem na czym to dokladnie polega ale to chyba dziala na zasadzie wahadlowej... jak cos dobrego cie spotka pozniej musi spotkac Cie cos zlego..zeby Twoje zycie pozostalo w rownowadze.

Gość Fercia
ja mysle ze szczescia na czyims nieszczesciu sie nie buduje i to pozniej wraca w jakiejs tam postaci... eh...zycie to jedna wielka niespodzianka

Gość oczywiscie że karma istnieje
dla psów, dla kotów, chomików itp...