Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fercia

najpiekniejszy sposob w jaki oswaidczyl wam sie facet

Polecane posty

Gość Fercia

mamcie jakies fajnie wspomnienia zwiazane z zareczynami??? bo moj chłopak zabral mnie na wycieczke do Paryża i tam pod wieża Eiffla poprosił mnie o reke...bylo bosko! piszczalam z radosci :) coz dzisiaj jestem szczesliwa mezatka :)

Gość a duzo mialas tych zareczyn ze
mozesz sobie wybrac najpiekniejszy sposob ?

Gość dla kazdego
jego wlasne zareczyny beda sie kiojazyly z czyms wyjatkowym nie wazne czy w paryzu czy na mostku nadrzeka wazne ze z wlasciwa osoba.moj narzeczony oswiadczl mi sie w domu sam zrobil kolacje byly swiece wino platkui roz i jestem szczesliwa ze zrobil to w taki sposob bo wiem ile serca w to wszystko wlozyl:)

Gość Fercia
miałam tylko jedne.... chodzilo mi o to w jaki sposob Wam sie facet oswiadczył...

Gość Fercia
tez tak mylse ze nie wazne gdzie, moje akurat byly tam, co nie ma tak naprawde znaczenia "ze tam'' ale to bylo takie piekne! w sumie wycieczke juz planowalismy duzo duzo wczesniej jednak zareczyny byly zaskoczeniem:)

Gość Fercia
spacja_rezerwacja a dlaczego tragedia????

Gość Krówka111
Mój facet zapytał "zostaniesz moją żoną " i dał mi pierścionek do ręki :) Jakie zaręczyny , takie małżeństwo !

Gość dla kazdego
krowka nie rozumiem czyli jakie jest Twoje małżęństwo?

Gość Krówka111
Moje małżeństwo już nie istnieje !

Gość dla kazdego
to wspolczuje a dlugo sie znaliscie przed slubem?

Gość Krówka111
Znaliśmy się 3 lata.

Gość dla kazdego
to przykre ale mysle ze zareczyny nie maja nic do tego nigdy nie wiemy jak sie nam w zyciu ulozy

Gość michał krk
mój chłopak schował pierścionek w ciastku:)

Gość a ja tak mysle...
jak to kiedys ze mna bedzie. Czy ukleknie z kwiatami czy rzuci mi pierscionek i powie " ej ochajtasz sie ze mna, nie?" Hm... nigdy nad tym nie myslalam :)

Gość Krówka111
Dziś sądzę ,że jeśli facet włoży swoje serce w to w jaki sposób się zaręczy , to również będzie dbał o małżeństwo .

Gość dla kazdego
mam nadzieje ze nam sie uda:)

Gość a ja tak mysle...
michal krk - Twoj chlopak??? :classic_cool:

Gość ziimmma
a ja tak mysle, jestes homofobem? :classic_cool:

Gość pokocjam
mój mąż to wcale mi się nie oświadczył,zaszłam w ciążę,a on powiedział-ja się cieszę,bo już mi nigdy nie uciekniesz.Rodzice oczywiście bardzo naciskali na ten ślub .Miałam 20 lat,on 19.Przez całe małżeństwo nie dostałam ani jednego kwiatka,ani prezentu.Raz zwróciłam mu na to uwagę,to powiedział,że nie ma czasu latać po mieście,oddaje mi wypłatę,to mogę iść i sobie coś kupić,bo on nie żałuje...a bielizny nie będzie mi kupował,bo i tak ją zdejmę.Jak wzięliśmy ślub,tak przestał się starać....Jestem już po rozwodzie,układam sobie z kimś życie....planujemy ślub itd....w stycziu mają być zaręczyny....sama jestem ciekawa

Gość bez odbioru
zgadzam się z Krówką, jak dla kogoś zaręczyny są na tyle ważne, żeby się postarać, jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że w małżeństwie tez wykaże się pomysłowością i będzie sie starał. mój były ... praktycznie mi się nie oświadczył. dał mi pierścionek i tyle. po przeszło 4 wspólnych latach było dla niego oczywiste, ze się zgodzę, więc nie widział potrzeby zrobienia tego w jakiś szczególny sposób. i takie było tez całe małżeństwo. kiedyś powiedział mi wprost - już cię mam, więc po co się starać? następne zaręczyny będą zupełnie inne :) już to wiem :D

Gość no niestety
zgadzam sie ze jakie oswiadczyny takie malzenstwo :-0 moj mi sie oswiadczyl w kuchni ... po prostu żal :-0