Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carinkaaaaa

Czy romans z wykładowcą może skończyć się dobrze?

Polecane posty

Gość Carinkaaaaa

Nie ma żony, ale jest w zwiazku bo ma dziecko, niby teraz sie zastanawia czy odejsc... ale ja nie mam cierpliwosci.

Gość Carinkaaaaa
a wiesz... tez tak mysle, nie sadze, ze moze skonczyc sie dobrze, dlatego nie pozwolilam zeby polaczyl nas seks.

Gość gruszka zielona
Moj narzeczony byl moim nauczycielem:)

Gość Carinkaaaaa
Oooo to pierwsza historia, ktora dobrze sie skonczyla? jaka roznica wieku was dzieli? Czy był w zwiazku?

Gość gruszka zielona
Dzieli nas 9 lat-nie byl w zwiazku wiec nie mialam takich dylematow..bardziej obawialam sie reakcji znajomych i rodziny...

Gość Carinkaaaaa
No i zastanawiajace jest to, ze to on zaczal to wszystko, ja bym nie zwrocila na niego uwagi, poznajemy sie i nibyjest calkiem ok, nawet do seksu mu sie nie spieszy, a to rozni nasza relacje od typowych "romasow ze studentkami"

Gość gruszka zielona
a czy dla Ciebie nie bedzie przeszkoda to ze ma dziecko z inna kobieta?

Gość Carinkaaaaa
Nie, jego dziecko jest przesłodkie, poznalam maleństwo, ma kilka miesiacy, kochałabym je jak i kocham jego, uwielbiam dzieci. nas dzieli 14 lat, a znajomi... znajomi cos wyczówaja i nie jest zle.

Gość gruszka zielona
a czy wiesz wiecej o relacjach jego z ta kobieta?oni sa razem wylacznie z powodu dziecka?Z tego co piszesz facet traktuje Cie raczej powaznie..

Gość Carinkaaaaa
Tak tez mowia mi najblizsze osoby znajace sytuacje. Zyja w jednym domu, maja dyzury przy malej, ale nie sa ze soba, nie sypiaja ze soba - tak mowi i widze, ze najprawdopodobniej tak wlasnie jest, bo nie ukrywa sie ze mna, czesto chodzimy do kawiarni czy na spacery razem, tak samo na uczelni... ciezko mi go rozgrysc, napewno bardzo mnie szanuje

Gość moim skromnym zdaniem facet
facet który ma 14 miesięczne dziecko mógłby się skupić moim zdaniem na dziecku i tej kobiecie, z którą je zrobił, a nie na jakiejś studentce.. coś niezbyt odpowiedzialny ten tata (Tata czy dzieciorób?)

Gość Lucecita
Różnie człowiekowi układa się zycie, nie można tak mowic... cos sie popsuło miedzy nim a ta kobieta, moze to powazny facet i skoro nie przychodzi tylko na seks bo nie spicie ze soba, to jest w tym cos glebszego - daj mu czas. Ile to juz trwa?

Gość Carinkaaaaa
Spotykamy sie dopiero od miesiaca tak czesciej i poznajemy sie lepiej, ale znamy sie juz ok roku. Ciekawe ile czasu mu potrzeba... niepotrzebnie to wszystko zaczynał... :(

jej... daj mu czas dziewczyno, miesiac czasu, dopiero sie poznajecie, nawet jak jest z Ta kobieta z powodu dziecka tylko to w miesiac nie rzuci calego swojego pukladanego zycia... cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc i nie lataja za nim! niech sam sie stara...

Gość Carinkaaaaa
Czy to w ogole możliwe, żeb koniec konców został z kobieta, ktorej nie kocha, tylko ze wzgledu na dziecko i poglądy, ze powinen ponosic konsekwencje swoich czynow?

Gość olejzpierwszego
czy to mozliwe ? moze i mozliwe ale glupie... nie jest z babka to po co ?

Gość Olgaa34
Przyswiecaja mu jakies sredniowieczne idee z tego co widze, szlachetnie, ale na dluzsza mete nie pociagnie takiego zycia mysle, jezeli naprawde go obchodzisz to daj mu tylko czas... i NIE kochaj sie z nim