Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek1921

NIE lubie imprez a moja dziewczyna TAK

Polecane posty

Gość Tomek1921

Jestem z dziewczyną od paru miesięcy. Układa nam się bardzo dobrze. Ona bardzo lubi chodzić na imprezy, nie jest może jakąś mega imprezowiczką ale raz na 2 tygodnie idzie na impreze. Ja z nią nie chodze jakoś nigdy mnie nie bawiły imprezy. OD paru dni wierci mi dziure w brzuchu zebym z nia poszedl, uzywa różnych argumentów nawet takich ze zwiazek jej kolezanki przez takie cos sie rozpadl. Kiedy ona idzie na impreze nie jestem jakis bardzo zazdrosny, nigdy jej tego nie wypominam itp. Co robić może jednak się zmusić i z nią chodzić, chociaż boje się że wtedy ani ja ani ona nie będzie się dobrze bawić ponieważ nei umiem udawać żę coś mi sie sie podoba jeśli tak nie jest. P.S. Tak wiem:P Jestem dziwny że nie lubie imprez:D

Gość Tomek1921
?????

jesteś domatorem widocznie ;) może raz na jakiś czas zmuś się, żeby pójść, żeby przestała dupę truć ? ;)

Gość Tomek1921
Jeszcze jakieś pomyśly???

Gość karina89665
mój chłopak tez ne lubie wiec zbyt często nie chodzimy

Gość niewiniątkooo
moj lubi, ale gduy moze pic a przewaznie jest tak, ze nie moze i przez to co weekend sie rozstawalismy. Ja chcialam isc to on nie jak chcialam sama to on ze mnie nie pusci i awantury. W koncu szlag wszsytko trafil.

Gość niewiniątkooo
teraz moja pierwsza sobora nie pamietam od kiedy jak siedze w domu o tej porze, bo mam dolka przez tego idiote a on gdzies chla w samochodzie z kolegami jak to zwykle bywa jak mamy dolka :(

Gość i can flyyyyy
ja chodzę po prostu na imprezy bez niego bawię się dobrze a on nie ma pretensji do mnie