Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylowy

troche sie zsunalD

Polecane posty

Gość stylowy

Podczas sexu analnego z moja dziewczyna 2 razy zsunal mi sie penis:/ mialem na nim sladowe ilosci tych pierwszych sluzow. wiem ze miga w nim byc plemniki... moj penis dotknal jej narzadow rozrodczych lecz je nie wsuna... rozumiecie:) tak ja smyrnął:D moja dziewczyna miala akurat 3-4 dzien z 7 dniowej miesiaczki... a miesiaczkuje w miare regularnie... dodaje jeszcze ze doszedlem na wlasna reke poza jej cialem:D:D i tu klaruje sie pytanie... czy istnieje mozliwosc ze jest w ciazy?? prosze o szyba odpowiedz... pozdrawiam stylowy P.S. przepraszam za ortografie

Gość stylowy
zapomnialem jeszcze dodac ze Ona sie umyla po tym wszystkim:D z jakies 5-10 minut... dziekuje za powyrzsza odp:D troche mnie uspokoila... ale niech jeszcze ktos napisze to juz na pewno mi przejdzie:D

Gość stylowy
w tym problem ze ja nie biore sie za dzieci.... a to co studjuje za nic nie wiarze sie z jakakolwiek medycyna a tymbardziej z ginekologia:D

Gość stylowy
nie biore sie za sex:D zreszta za dzieci tez nie:D

Gość spi
Nie wiedziałam że żeby uprawiać bezpieczny seks trzeba studiować ginekologię:classic_cool: Kurczę, a jeśli to prawda?😭

Gość on tylko
pisze a nie czyta tego co pisze :)

Gość czyli Ty z tych ktorzy
uwazaja zee jak laska nie mialas penisa w pochwie, natomiast wkazdej innej dziurze tak, to jest nieskazitelnie czysta dziewica. brawo:o

Gość stylowy
trezba:D ginekologie:D i skonczyc kurs na hydraulika roku:D nie jest dziewica:D przynajmniej od tylu:D:D i nie pytalem sie czy jest dziewica czy nie tylko czy moze zajsc w ciaze jesli zdarzyla sie taka sytuacja... no widze co czytam ale spac mi sie chce i porabalo mi sie ze napisales na poczatku czlowieku nie zabieraj sie za dzieci...

Gość stylowy
widze o czym pisze:D sory...

Gość xyzzzzzzz
jesli zabierasz sie za sex to powinienes miec jako taka wiedze na ten temat. I nie potrzeba tu studiowania ginekologi!!! tylko miec podstawową wiedze o ludzkim ciele, płodnosci itd. chyba ze chcesz robic cos a potem sie zastanawiac i stresowac czy aby nie wpadliscie. twoj wybór. Moim zdaniem ciazy z tego nie bedzie. Ale radze uzywac gumek do takich zabaw

Gość tak taaak
na bank będziesz tatusiem! Tak! Gratuluję :D

Gość Stylowy
no to wracam do liceum i sie douczam:D bo cala biologie to raczej przespalem:D:D dziekuje za gratulacje:D

Gość fdfdfd
stduiujesz buuuuhahaha i co taki student madry ze nie wie ze zeby w ciaze zajsc trzeba miec dni poldne, zazwyczaj sa po miesiaczce nie w trakcie, i na dodatek sex ale nie w byle jaka dziurke :|

Gość Stylowy
w czasie miesiaczki tez moga byc dni plodne... ale to juz byla koncowka wiec raczej u niej odpada:D i nie w bylejaka a w konkretna...

pozwól, że Cię uświadomię;) im bliżej końca miesiączki tym większe prawdopodobieństwo, że są dni płodne...

Gość Stylowy
troche niemozliwe skoro owulacja jest mniejwiecej w polowie (od 12-14 dni) cyklu albo kilka dni po miesiaczce ale to zalezy od kobiety... wieksze prawdopodobienstwo wystapienia dni plodnych podczas miesiaczki jest w pierwszych dniach gdy komorka jajowa jeszcze nie zostala usunieta niz w pozniejszych...

a co to znaczy, że : \"nie jest dziewica, przynajmniej od tylu \" :D :D :D :D serio pojęcia nie mam :D :D

Gość ann//
ale piszesz bzdury!!!!! Wiekszej głupoty nie słyszałam!!!! Kmórka jajowa mój drogi zostaje wydalona przed rozpoczeciem krwawienia miesiaczkowego. Jest zdolna do zapłodnienie ok 12 godzin a potem obumiera!!! i nie opcji zeby doszło wtedy do zapłodnienia . Oczywiscie jest mozliwe ze kobieta ma w trakcie okresu dni płodne ale tak jak ktos napisał wyzej sa to pozniejsze dni. wszystko zalezy od owulacji. Moze sie akurat przytrafic ze owulacja bedzie wczesniej, np kilka dni po okresie. Kobiety które maja krótkie cykle moga miec owulacje juz np w 10 dniu cyklu a trzeba pamietac ze plemniki potrafia przezyc nawet do 7 dni w ciele kobiety w sprzyjających warunkach i poczekac na kórke jajową az dojrzeje, dlatego kobieta kochając sie np w 4 dzniu okresu moze zajsc w ciąze. Nie wiem skad masz takie informacje ze komórka moze byc zapłodniona w trakcie okresu zanim zostanie wydalona- to są brednie. Naprawde chłopie doedukuj sie, bo az wstyd wypisywac takie herezje

Gość Stylowy
czyli Pan/Pani teoria zna kawalu o dwuch pedalach w taksowce:D dzieki ann... o taka odpowiedz mi chodzilo...

Gość Stylowy
niestety to jest kawal ktory trzeba zaobrazobac odpowiednimi gestami bo takto jest niesmieszny wiec zeby nie zenowac sie jeszcze bardziej go nie opowiem.... pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za blegy ort

Gość Stylowy
zapytalem sie lekarza... zaufanego:D i pedjatry wiec na dzieciach raczej sie zna:D:D w czasie okresu kobieta nie moze zajsc w ciaze za wyjatkiem sytuacj gdy zaburzenia hormonalne powoduja dodatkowe jajeczkowanie... bywaja takie przypadki i to nie zadko... w szczegulnosci podczas kuracj hormonalnych... w moim przybadku mam prawie 100% pewnosci ze dodatkowego jajeczkowania nie bylo:D pozdrawiam

Gość Stylowy
najpierw mowisz ze nie ma takiej opcj zeby zaszla w ciaze a jak lekarz potwierdza Twoje zdanie to radzisz go zmienic:D zastanow sie najpierw czy mowisz tak czy inaczej:D a poaza tym troche bardziej ufam lekarzowi niz komus kogo nawet na oczy nie widzialem...

po pierwsze nie ma ciąży z przypadkowego \'zsunięcia\' się penisa:O a teraz patrz: owulacja występuje od 12 do 16 dni przed okresem (zazwyczaj 14) plemnik w ciele kobiety przy odpowiednim śluzie może przeżyć nawet 7 dni. Teraz sobie policz jeżeli kobieta ma na przykład 26 dniowe cykle to 12 dnia cyklu wystąpi owulacja, to biorąc pod uwagę żywotność plemników 5dc mamy już płodny:] tak więc kochając się podczas okresu można zajść w ciążę