Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bardzo nielubiana

idealny czas na dziecko??

Polecane posty

nie ma czegos takiego!!! zawsze beda leki, obawy.. i malo odpowiedni czas.. dlatego ta decyzja jest tak cholernie trudna mialam 24i lata bylam 3 lata po slubie gdy zdecydowalam ze czas na dziecko chyba bardziej nie chcialam niz chcialam... zaszlam w ciaze.. zycie zmienilo sie diametralnie... zeby nie pieprzyc glupot i nie wprowadzac nikogo w blad.. bycie matka jest niesamowite... i niczego bym nie zmienila.. natomiast macierzynstwo - takie pelne (tj wychowywanie dziecka przez rodzicow nie przez dziadkow czy zlobek) to w wiekszosci chwile nerwow, absolutnego wyczerpania i ogolnie wiecej jest nieprzyjemnosci niz milego.. ale jak juz to mile nadejdzie to rekompensuje wszytko:) w kazdym razie.. mam 1 berbecia.. ma 2 lata czy to jest dobry czas na 2gie dziecko? nie jest! to beznadziejny czas.. tak jak poprzednio - do przeszkod sprzed pierwszej ciazy dolacza masa innych.. znow sie zmusze bo tak czy siak chce miec 2gie dziecko.. a lepiej wczesniej niz pozniej bo 1- mala roznica wieku sluzyc bedzie kontaktom miedzy rodzenstwem 2- chce miec to szybko za soba i juz nigdy nie czuc sie jak slon tyle na ten temat:D

i 3- im kobieta mlodsza tym latwiej jej organizm sie regeneruje a ja mam juz 27 lat.. latka leca