Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywdigh

moj facet sprawia, ze mam kompleksy pocieszcie

Polecane posty

Gość Don Antonio
tobie nie potrzeba pocieszenia tylko innego faceta:p

Gość ywdigh
nie dba o mnie jako o swoja kobiete, przestalam czuc sie atrakcyjna(zastanawiam sie czy wogole bylam) traktuje mnie raczej jak swoja 2 matke(a wogole mu nie matkuje) Jak widze jak patrzy na inne dziewczyny-kobietyto mi przykro ;/ nie wiem, czy ze mna jest cos nie tak

Gość kitenka_irl
moj ,na szczescie ,juz byly tez tak dzialal na mnie, teraz jest juz ex:)nie pomagaly rozmowy itd, on na to w ogole nie reagowal, rozstalam sie z nim i dopiero teraz slysze mile slowa od obcych ludzi ,ktorych moj ex nigdy mi nie mowil.i najwazniejsze jest to, ze oni maja racje,najbardziej pomogl mi moj najlepszy meski przyjaciel zabierajac mnie do spa i traktujac przez caly dzien tak jak prawdziwy chlopak powinien traktowac ukochana,to mi otworzylo oczy;)zastanow sie czy to ma sens, ja teraz po rozstaniu jestem szczesliwsza niz bedac z nim:)czego i tobie zycze

Gość ywdigh
dzieki bardzo , ale to nie takie latwe, bo bardzxo go kocham ... ale z 2 strony jest mi ciezko, kiedys bylo inaczej... moze po prostu juz ma dosc mnie, mojego wygladu,gdzy ciagle musi patrzec na ta sama twarz i w te same oczy... Ja pragne najbardziej slyszec komplementy od niego nie od innych. Nie chce ciaglego slodzenia, ale tak chociaz by mi kiedys prawde powiedzial, nawet gdyby miala mnie bolec.

Gość kitenka_irl
ja odeszlam po 2 latach i nie zaluje tego, jedynie zmarnowanego czasu z nim, wierze ,ze jeszcze znajdzie sie ktos kto bedzie prawil ci szczere komplementy kiedy tylko na nie zasluzysz a zaslugujesz na nie kazdego dnia🌻

Gość ywdigh
2 lata ja jestem z nim ponad 3 lata :( hmmm co do mojego wygladu to; ja nie lubie sie oceniac w takich sytuacjach, wogole nie nalezy sie tak oceniac> sa ludzie, ktorzy sie sobie podobaja, i sa tacy co po prostu swoj wizerunek akceptuja, ja naleze do tych 2 No ale chyba nie ejst ze mna tak zle skoro dostalam sie do agencji fot.(przepraszam, nie chce wyjsc na jaks chwalipiete)

Gość gość
Bs123sRZ4ppReCLlY1njeTcV