Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka9900

lubie młodszych mężczyzn

Polecane posty

Gość perełka9900

No tak... to już moj drugi facet młodszy ode mnie o 4 lata. Nie wiem jak to się dzieje ze, sciagam do siebie "młodziez". Mam ukonczone 24 lata, On nie ma jeszcze 21 :/ czy to zboczenie? :/ Moja mama troche krzywo patrzy na nasze "bycie ze sobą". Nam natomiast jest ze sobą dobrze... Tyle tylko, że ja jestem magistrem a On dopiero zaczał studia... Czy to normalne? ...

Gość czarna mambaaaaaaa
tak, to ewidentne zboczenie. powinnas sie leczyc.. to jest nienormalne!! tak jak twoje glupie pytanie :o

Gość temat to ankieta czy idiotka
tego jeszcze nie odróżniam :O

Gość perełka9900
do czarnej mamby: może masz problem ze zrozumieniem sensu mojego posta, w gruncie rzeczy cały problem zasadza się na fakcie, że gustuje w młodszych, nie o rok lub dwa chłopakach, zwyle bywa to lat 3 badz 4... nie rozgladam się za starszymi mężczyznami podczas gdy moje kolezanki wychodza za maż i rodzą dzieci; z jednej strony chcialabym moc ustatkowac się, z drugiej dojrzali faceci - przerazaja mnie, nie przykujwają mojej uwagi... jesli ktos chce kogos obrażać, to zachęcam wejść w konwersacje sobie równym intelektualnie osobom, a nie udowadniać jakie prostaki odwiedzają kafeterię..to co dla Ciebie moze wydawać sie głupie dla kogos moze stanowić emocjonalny problem, nie chcesz, nie odzywaj się ...