Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawuulina

Czy można zaprzyjaźnić się z byłym?

Polecane posty

wiesz...co do twojego zapytania jestesmy pewnie zgodni co do nie istniejacej przyjazni damsko meskiej ... i ci tego nie wskaze bo do niczego sie nie doczepiam w twoich stwierdzeniach chce ci tylko delikatnie zasugerowac ze czasami poziom inteligencji nie jest równy wszystkim forumowiczom ...chyba wiesz co mam na mysli ? misiaku, to w koncu czepiam sie czy nie czepiam? :-) zreszta niewazne, autorka i tak zniknela :-)

Gość trolek emolek
sam braciszek poziomem IQ nie grzeszy;) jak dla mnie albo jest sfustrowanym rozwodnikiem albo podstarzałym kawalrem albo niedopieszczonym mężulkiem przesiadującym całymi dniami na kaffe;)

Gość złośliwa od rana
jak ja kocham takie wpierdzielanie się ludzi nie w temat;/ trolek emolek a co zazdrościsz czegoś? lol co za ludzie;/ a akurat brat_niedzwdziedz jak na mój gust do tej spoko cześci kafeterii nalezy! pozdrawiam wszystkich w ten jakiś taki mało zimowy dzionek:)

juz ci odpowiadam :) jestem kobieta :P miedzy oczy ...moze i sie czepiam dzisiaj :P wiesz impra wczoraj była udana:P:P:P ale generalnie chodzi mi o to ze czasami uzywasz sformułowan tylko i wyłacznnie podciagnietych pod swoja jedna i uznawana najczesciej za nieomylna recepte na wszelkiego rodzaju problemy ... wiesz taki pan nie omylny i wszechwiedzacy :P KAC :p

ale generalnie chodzi mi o to ze czasami uzywasz sformułowan tylko i wyłacznnie podciagnietych pod swoja jedna i uznawana najczesciej za nieomylna recepte na wszelkiego rodzaju problemy ... wiesz taki pan nie omylny i wszechwiedzacy misiak, czy jestes pewien, ze chcesz na ten temat podyskutowac, czy tylko tak piszesz, zeby wylac jakis swoj zal ;-)

jak Ty jestes kobieta to ja jestem królowa Anglii złosliwa od rana a widziłas ten pysk z jezorem przy słowie kobieta :P ???? miedzy oczy ja nie mam dzisiaj siły nawet sie napic piwa :P wiec odpuszczam ...:D miłej niedzieli bo musze odwiedzic moja kolezanke która została moja przyjaciółka jak sie rozstalismy :P a powaznie to ide pospac :P miłej niedzieli 🖐️

złosliwa od rana a widziłas ten pysk z jezorem przy słowie kobieta zauważyłam:P:P:P:P stąd moja odpowiedź ironiczna bracie:P miłego spania, ja też padam po wczorajszym balowaniu;) miłego wam wszystkim:D