Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

binia

jakie perfumy dla nastolatki ?

Polecane posty

mamy problem ponieważ wiemy tylko że ma to być zapach słodki , ale kompletnie nie mamy pojęcia jaki zapach dla nastolatek jest teraz na topie. podpowiedzcie prosze.

Gość czarna_noc
jeśli słodki, to może Elisabeth Arden - Sunflowers lub Davidoff - One.

jeżeli do 20 zł to w SEPHORA są cudooowne, zapachowe (maliny, truskawki, cytrusy, grejpfruty, jagody, ananasy, cytryny i wiele innych zapachów) takie flakoniki hmmm.....buteleczki cienkie jak długopis w kolorowych opakowaniach (co zapach to innny kolor) do wyboru, do koloru słowem ;) są trwałe i słodkie...ja bym się cieszyła ;_)

Gość czarna_noc
no właśnie, nie napisałaś w jakich cenach, a jeśli tańsze to ja też polecam różne owocowe, np. z Yves Rocher, najpiękniejsze są gruszkowe i brzoskwiniowe - moim zdaniem.

cena nie ma dla nas znaczenia. to jest córka mojego męża z pierwszego małżeństwa i widujemy ją bardzo rzadko. nie znamy jej gustu. mama jej nam tylko podpowiedziała że lubi słodkie zapachy.

Gość czarna_noc
to masz w sumie 4 propozyjce póki co: albo owocowe w Yves Rocher albo owocowe z Sephory albo Sunflowers albo One. jak dla nastolatki to chyba owocowe są fajnym pomysłem.

Gość anka1-1
a ja polecam adidasa:) nastolatka napewno sie ucieszy ze sa orginalne taka jest prawda ze takie dziewczynki zwracaja na to uwage a nie sa drobie ja uzywam np.fioletowych za 25zl i sobie chwale ladne i dlugo sie trzymaja i juz sprawdze ile ml:)

Gość anka1-1
przepraszam za bledy;] juz sprawdzilam i 75ml wiec sie oplaca a w zapachach mozna przebierac wybierac bo jest duzo i na pewno cos wybierzecie:)

Gość czarna_noc
jeszcze mogą być Coty - C-thru - słodkie to chyba będą zielone lub różowe.

versace jeans sa okrpone, zapach jest taki...taki blee nie da sie tego opisac;p rok temu kosztowaly ok70zl, a teraz strasznie tanieja, bo nikt tego chłamstwa nie kupuje;p moze nazwa versace moze przyciagnac wzrok, ładna jest też puszka w ktora sa zapakowane perfumy i ksztalt flakonika, ale zapach jest okropny - nawet raz sie nimi nie psiknelam i do dzisiaj lezy w najglebszych zakamarkach lazienkowej szafki.

Gość LadyG
Mi się podoba Dolce & Gabbana Light Blue lub Gucci Rush. Powinny się jej podobać ;D

Gość gość
Dior Miss Cherie. Mam 20 lat i uważam, że są one idealne dla młodej kobiety. Są piękne po prostu. Mam je rok i jeszcze mi się nie znudziły. Tylko cena 500zł/100ml powala, ale warto