Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tego gasić nie będę

przestroga!!!

Polecane posty

Nieniejszym chciałam was przestrzec przed kupowaniem w supermarketach śwecznikow -witrażyków świątecznych (szklanych) za 3.99 albowiem nieoczekiwanie pękają one pod wpływem ciepła wydzielającego się ze świeczki wywołując buchnięcie płomienia na około 30 cm w górę. :((( Takich bubli w ogóle nie powinno się sprzedawać. I to drugą świeczkę tam włożyłam i już się rozwaliło :(. A co jakbym pod kwiatkiem czy choinką to postawiła? To mam pożar w domu przez bubla z supermarketu . I co dalej? :(

Gość ewstrdhdhtydhtyg
a podniose ku przestrodze!!!

Gość friza
zgadzam się. Sama miałam kiedyś taki przypadek ale to chyba wina tych małych podgrzewaczy. Tez mi buchnęło ogniem:(

No- jak już to kupujcie tylko ozdoby zamknięte np.lampki z daszkiem, domki z daszkiem że tylko otwory na dymek są. Nie kupujcie ludzie szajstwa że świeczka jest za witrażykiem. Nagle był trzask dziwny, a jak się odwróciłam to patrzę a płomień sięga sufitu. A ktoś może sobie coś takiego postawić pod np. wazonikiem z choinką. No to zaraz się przecież wszystko chwyci. Bez daszku już niczego nie kupię. TFU! I to ma być zachodnia jakość :(

gorzej jak się domek strzaska , nie? Ale witrażyk jest szczególnie niebezpieczny chyba. Domki są po 8 zł. bądź co bądż a jak pękną to i tak zrobi się pękniecie a nie że taki płonień buchnie od razu. W sumie nie wiem czemu, ale buchnął.

I mam teraz takie pytanie ogólne - bo ja np. chciałabym napisać skargę na tego producenta. Co oni sobie nie myślą? Powiedzmy nie byłoby mnie w tym pokoju i co? A z drugiej strony może za dużo nagrzałam ten witrażyk - jakie są wymagania tam, ile mogę świeczek naraz wypalić? Zadnej ulotki, niczego. Przecież to straszne. SKANDAL. Nie dośc, że po witrażyku to mogę dom podpalić. WITRAZYK TITANIC dosłownie :(

a te domki to też - ile to można hajcować w takim domku małym? Mogę dwie świeczki pod rząd czy też mi pęknie. No nigdzie niczego nie ma. Zadnej ulotki, niczego. STRASZNE :(. Pozostanę już chyba przy ozdobach tradycyjnych jak łańcuchy i bombki. To nie powinno mnie zabić.

no i teraz chcę 4 zł z powortem - idę to szajstwo dać do zwrotu. Naprawdę. Tylko nie wiem czy mam paragon. Bo co - taki bubel. To jak za czasów komunizmu buble byly. To samo. Produkt - BUBEL.