Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgs

RACHUNKI ZA KAFETERIE...

Polecane posty

Gość gfgs

Komu przychodzą? Zalogowanym uzytkownikom? Skad maja adresy? Juz nie jeden post widzialam, ze dziewczynom poprzychodizly rachunki i jeszcze dodatkowo napisane byly.. tytuly tematow..

Gość bo mająąąą IPYYYY kąąąpaa

tak, przychodza na mejla, trzeba je drukowac i płacić :P aaaahahahah ;p

Gość gfgs
ALE JAK KTOS NIE JEST ZALOGOWANY?

Gość jak jestes nie zalogowany
to tym gorzej. przychodza i nie mozesz udowdnic potem ze np nie pisales pod tym tematem jako pomaranczka :(i mozesz placic wiecej. masakra :( wykup abonament.

Gość gfgs
NA MAJLA... TAK? A NIE NA ADRES DOMU?

dlaczego na maila? skad maja miec twojego maila? :O oczywiscie przychodza na tego, kto ma podpisana umowe z dostawca internetu, czyli np na mame lub tate. chyba ze mieszkasz sam.

Gość gfgs
a skad maja adres?

przychodza na Twojego mejla, i pisza mamie albo tacie adres tego i haslo - i to dopiero rodzice wchodza, buszuja Ci po mejlu i drukują rachunek. wiec usun na wszelki wypadek korespondencje zeby Ci nie przeszczytali. pozdrawiam :)

Gość julek ma rację
mi za flirt kafeteryjny przyszedł rachunek jak za telefon na 0700 z czego ja zapłacę 💤

wykpu abonament i bez problemu mozesz pisac! ale problem :D

Gość gfgs
ale ja nie podawalam nigdzie na kafeterii mejla.

Gość total załamka
Mi rodzice zrobili taki sajgon w domu:( Bo ja głównie na erotycznym pisze i Kafe to wszystko przysłało do domu :( nieźle sie musiałam tłumaczyc. I przez ten rachunek 236 zł nie dostane prezentu na gwiazdke.

Gość ni tylko tytuły tematu
ale całe posty!!!! moj rachunek byll gruby jak ksiazka telefoniczna !!!!

Gość total załamka
no o tym wyżej pisze. Rodzice prawie zeszli na zawał jak zobaczyli co ja wypisuje. Musze sie kontrolować bardziej;/

Gość karoolek...
ja sie tylklu usmiechne ,,,mnie juz kretynstwo ludzi nie dziwi

Gość paloma28
400zł? to szczęściara z ciebie. mnie przyszedł dwukrotnie wyższy za listopad, chociaż pisalam może ze trzy razy. ktoś sie podszył pod mój nick. chodzilam to wyjaśnić do pardonu, bo oni mi się wydają najpoważniejsi z całego portalu. Magda hartman powiedziała mi, że porozmawia o moim problemie z ministrem sprawiedliwości jak będzie z nim wywiad przeprowadzać. tymczasem procenty rosną :/ ja już nie wiem sama co mam robić...

Gość paloma28
p.s. jestem pomarańczowa bo to jest taka specjalna domena. wchodzisz na hasło i wpisujesz kod ktory przychodzi ci na smsa, nowy co miesiąc. płacisz za to 20zł, i twoj nick zostaje pomarańczowy, pomimo że jestes zalogowana i używasz hasła.

Gość paloma28
...no i właśnie przez to ktoś się pode mnie podszył, niezalogowany, nie wiem jakim cudem, Magda obiecała że z chłopakami z pudla spróbują mi to sprawdzić. :(

Gość total załamka
paloma28 z Pudlem nie kombinuj.Tez sobie każa płacic jak komentarz jakis wlepiasz.Ostatnio pochwaliłm tylko nowe majtki Paris Hilton a tu juz jakies dziwne maile dostaje z fakturkami :(

Gość ciemnogrod
Nie chce mi sie wierzyc, ze tak glupie osoby bywaja na kafe :( Co za cymbal wierzy w meilowe rachunki ??????????????????????????? Ktos znudzony rzucil dla zabawy temat dla naiwnych, i prosze jakie zamieszanie wywolal. :D :D :D :D Nawt zalogowane osoby podaja przy rejstracji najwyzej meila . Zero konkretnych danych osobowych. A o pomaranczach nawet nie wspominam . Pozatem dorosle czy chociazby dorastajace osoby powinny juz choc troche interesowac sie swiatem w ktorym zyja i wiedziec, ze rachunek czy faktura sa wystawiane zawsze na konkretna osobe czy firme a nie nie na hi, hi, hi.... "namierzony IP" - trzeba byc palantem aby bac sie takiego "straszaka" ale widze , ze tu takich nie brak. A wiec bojcie sie!!!!! Jutro dostaniecie kolejne rachunki!!!!!

Gość paloma28
do ciemnogród za brak dystansu w dni nieparzyste kafeteria kara podwójną grzywną. masz przesrane :/

Gość nie chce mi sie zaczerniac
ciemnogrod - o matko, to sie nazywa ynteligencja:o